Kategorier
brok

Ding Dong – hvad skete der?

I lørdags sad jeg hjemme i min stue og så lidt tv, da strømmen lige pludselig gik. Jeg tænkte at der var røget en sikring eller noget, men det var sørme overalt i lejligheden at jeg var uden strøm.. Jeg kiggede ud i opgangen, og der var også mørkt, undtagen lidt nødbelysning. Så kiggede jeg rundt i hele bygningen, og der var mørkt overalt. Når jeg siger overalt, så mener jeg faktisk overalt – hele den ene del af Islands Brygge var mørk! Ihvertfald fra hvor jeg bor (Weidekampsgade) og op til Metroen var der kulsort.

Et opkald til Dong Energy – er I iøvrigt klar over hvor svært det er at finde et telefonnummer, når man ikke har nogen strøm og det er helt mørkt? – bekræftede mig i at de var klar over problemet, og de lovede via en besked at det hele var ordnet kl.19:00. Jeg vil tro at klokken har været omkring 16:00, da strømmen gik, så det må have været en seriøs brøler.

Nysgerrig som jeg er, vil jeg naturligvis gerne vide, hvad der egentlig er sket; er der mon en spade (get it?) der har gravet et kabel over eller er der røget en mega-sikring på el-værket? Nu har jeg så været forbi Dongs hjemmeside et par gange, men for det første er det utrolig svært at finde en driftsstatus-side, og for det andet er den ikke blevet opdateret endnu. Jeg mener at sådan noget information bør være på forsiden af hjemmesiden, for mon ikke der er andre end mig, der lige har kigget efter? Man kunne evt. have en nyheds-oversigt på forsiden, men det har Dong altså fravalgt.

En kommentar til “Ding Dong – hvad skete der?”

Lukket for kommentarer.