Kategorier
nothingness

Facebook.. skal? skal ikke?

Jeg får ofte invitationer til Facebook, men indtil nu er jeg ikke overbevist om at jeg skal oprette en profil… Mit helt store spørgsmål er:

Hvad får jeg ud af det?

Hvis der er nogen der kan overbevise mig om gevinsten (skriv en kommentar), så opretter jeg en profil…

13 kommentarer til “Facebook.. skal? skal ikke?”

Hej Kim

Jeg var selv begejstret over FB indledningsvis – især fordi siden for mig skabte kontakt til gamle skolekammerater, hvilket stadig er et stort plus.

Efter den første begejstring lagde sig, må jeg erkende, at siden er dødssyg. Man bliver spammet til med beskeder og youtube videoer, som folk hjernedødt forwarder uden at lægge noget personligt i det.

Det er lidt ligesom tatoveringer. Engang var de cool, men så gik der pop i dem og idag er vi få uden ‘tusser’ faktisk langt sjældnere – og klart pænere (tak tak).

Lad være med at bruger FB, Kim og bliv et sjældnere og pænere menneske!

Oh no you didn’t

FB er som der står ovenover udmærket til at skabe kontakt til gamle skolekammerater og lignende.

Der er også en del meget sjove applikationer, hvor du eks. kan quizze dig selv i film og musik, og se hvordan du klarer dig ift. dine venner.
Eller andet tidsfordriv, der rangerer fra meget sjovt til absolut hjernedødt.

Men du får også din tilmeldte e-mail adresse spammet til med meddelelser om alt muligt.

Og man skal helt sikkert undgå Super Wall og lignende applikationer, hvor ukritisk folk kan videresende “sjove” videoklip, tegninger og andet pis.

Og så glemte jeg at nævne, at det mest positive bed FB er at den er helt “åben” ift. MySpace.

Du kan f.eks tilføje feedet fra din blog her til Facebook profil.
Så kommer dine indlæg automatisk med i alle dine venners nyhedsfeed.

Og alt i alt er FB mest til at følge med i hvad dine venner går og laver.

Facebook er vores tids største tidsfordriv. Jo, det er rigtig at man kan komme i kontakt med gamle venner, men man kommer også i kontakt med en masse bekendte som man for længst havde glemt og levede fint nok med at have liggende i glemmebogen.

Dernæst kommer man til at bruge en masse tid på at slette alverdens mere eller mindre ligegyldige invitationer og tåbelige kæde-beskeder.

Jo, Facebook kan bruges til at være kontaktskabende og indimellem til noget nyttigt, men størstedelen af tiden brugt på/med Facebook er nyttesløs og ligegyldig.

Så hvis du har tid tilovers og ikke har noget imod at slette “spam”, så skal du da helt klar prøve Fjæsbogen.

hold dig til myspace ..er du på der ?

Myspace er sku det fedeste da jeg ved du er musikalsk indrettet og ik har noget imod at chatte med feks snoop doog.

FaceBook er de nye kontaktannoncer bare elektronisk..MySpace er et sygt overdrevet cool sted at finde nyt musik. Preach!

Ok, jeg må sige at jeg ikke er vildt overbevist lige nu… Det er jo ikke just rosende ord I har tilovers for FB…

@IndOo: Nej, jeg personligt er ikke på myspace, men hiphop.dk har en profil derinde, som jeg administrerer. Myspace synes jeg ikke er noget specielt fedt sted, men for hiphop.dk har det trods alt en lille funktion og dermed berettigelse.

Kim du er bare så skide sur, hamrende kritisk og ufatteligt stædig – længere er den ikke… kys Malene

Gør det ikke. Jeg fortryder så meget, at jeg indlod mig på det lort. Som en anden skriver, det er er fuldstændig tidsfordriv, og det sjove ved at hooke op med tidligere gymnasiekammerater og medspillere fra fodboldklubber osv. forsvinder ret hurtigt, for man “taler” ikke sammen – man bombarderer istedet hinanden med lort, som skal videresendes for at må se det osv osv. Det er lort lort lort.

Egenligt skulle man bare kunne sige “prøv det” og hvis du ikke kan lide det så stopper du bare igen. Men det kan man ikke. Når man først er inde kan man kun deaktivere sin konto – ikke slette den. Det har på det seneste ført til diskussioner om FBs manglende fleksibilitet, sålænge FB ikke kan se en fordel for dem selv: se fx.: http://scobleizer.com/2008/01/04/erased/

Hmmm… Jeg vil nu stadig mene at der er flest nej-sigere, men Snowies argument er altså ret godt. Jeg er bare ikke sikker på at det er kosher at kigge på en af mine venners kones frække billeder?

Lukket for kommentarer.