Kategorier
Uncategorized

Anbefalet læsning

Hvis der er én ting, som jeg bliver gladere og gladere for ved internettet, så er det at finde rigtig godt indhold — indhold, som man før i tiden skulle købe et hav af magasiner for at læse, men som nu ligger frit tilgængeligt for os allesammen.

Oftest finder jeg links’ne til indholdet på Twitter, og i den forstand synes jeg faktisk at Twitter fungerer som en slags anbefalings-service for mig. Jeg følger mange forskellige “slags” folk, der arbejder indenfor mange forskellige brancher og som (gætter jeg på) har forskellig politisk tilhørsforhold.

Anyways, nu er du forbi introteksten, som jeg synes hørte sig til, så nu fortjener du nogle links til lidt anbefalet læsning:

  • Sex, Løgn & Video — en fremragende artikel fra filmmagasinet Ekko. Af gode grunde er det svært for udenforstående at vide, hvad der er sandt og falsk, men jeg tænker at det ihvertfald ikke er urealistisk, at tingene forholder sig som forfatteren beskriver dem.
  • We’re the only plane in the sky — en øjenvidneberetning om den underlige situation, der opstod under 9/11, hvor Præsident Bush1 og hans nærmeste rådgivere søgte sikkerhed ombord på Airforce One.
  • When this is over, you will have nothing that you want — et åbent brev til Donald Trump.

1 Hvor paradoksalt er det at Bush, som i sin tid fremstod som et latterobjekt, i disse Trump/Hillary-tider fremstår som en ønskværdig præsident. Oh, how times change!