Kategorier
kimblim.dk

Hacket .. igen

Det sker desværre nu med jævne mellemrum at jeg modtager en email fra min internet-host, hvori der står at min konto er blevet hacket. De kan ikke sige præcis hvad der er sket, eller hvornår det er sket, men de vælger af sikkerhedsmæssige hensyn at lukke ned for mit site indtil jeg har ryddet op i nogle filer.

Problemet er at selvom jeg gør dette og efterfølgende ændrer alle passwords til såvel FTP-server, database, WordPress-installationer osv., så sker det igen et par måneder senere.

Denne gang har jeg valgt også at slette alle mine WordPress-plugins, hvilket nok skal ødelægge et eller andet på sitet, men det finder jeg jo nok ud af.

Det kunne selvfølgelig også være at jeg bare skulle tage mig sammen og få sat en Digital Ocean server op med HTTPS og hele baduljen …