Kategorier
nothingness

TDC > Berlingske Digital Udvikling

Efter næsten 3½ år hos TDC‘s online afdeling skifter jeg pr.1.februar til Berlingske Digital Udvikling. Min officielle titel bliver som “frontend udvikler”, men mit arbejdsområde skifter ikke, og jeg skal fortsat arbejde med interface udvikling, tilgængelighed og usability.

berlingske

Berlingske Digital Udvikling udvikler (sjovt nok) berlingske.dk, bt.dk, business.dk, aok.dk og en hel stribe af andre sites, og jeg skal primært (såvidt vi lige har aftalt indtil videre) arbejde på de tre førstnævnte, men mon ikke jeg også får fingrene i de andre henover tid… Jeg har jo tidligere udtalt mig positivt om berlingske.dk, og derfor er det da lidt sjovt, at jeg fremover skal arbejde der. Til gengæld bliver der også masser at lave, for som det ser ud lige nu, har de tre sites rigtig mange valideringsfejl, og det bliver en af de ting, jeg vil fokusere på at få løst.

tdc

Det bliver lidt mærkeligt at skulle tage afsked med TDC og kollegerne, men jeg føler at det er det rette tidspunkt at rykke videre på. Jeg synes selv, at jeg har fået sat mit præg på både tdc.dk og tdconline.dk, og jeg ved med 110% sikkerhed, at jeg efterlader sites’ne i en rigtig god tilstand.

PS: Da jeg skrev i sidste uge at jeg skiftede min webhost, så skyldes det mit jobskifte. Mine websites har nemlig ligget på en af TDC’s servere.

5 kommentarer til “TDC > Berlingske Digital Udvikling”

Stort tillykke – jeg ved, det var en tung arv, du skulle løfte hos online, efter ham geniet holdt op, men det lader til, at det er lykkedes nogenlunde 😉

God vind, mester – held og lykke med min foretrukne avis og vi snakkes sæ’følig…

så kan det være det bliver lidt billigere hos tdc :ungemadsloosehands: når du smutter jo…

Men tillykke med det…er du nu sikker på det ikke er i abonoment afdelingen som telefonsælger 🙂

Tak skal I have..

@Andreas: Ja, det ved jeg – vi ses jo nok derinde på et tidspunkt..

@Aarfing: nogen siger at en tung arv er svær at løfte, men jeg har det ligesom Jay-Z: “Difficult takes a day, impossible takes a week” 😉

@IndOo: Med min milliongage burde det blive billigere, men mon ikke de skal ud og brænde pengene af på konsulenter nu 😀

Tillykke med det nye job, Kim!

2bad the chiefs ikke var hurtige nok til at hapse dig ind hos os. Det ku’ ellers have været godt.

Det er sgu fedt at arbejde med dynamiske sites med menneske-genereret indhold. Det skal du nok blive glad for.

kh
JAKOB

Lukket for kommentarer.