Kategorier
kimblim.dk tech

Mon alt er som det skal være?

Jeg har lige flyttet webudbyder (Gigahost) – årsagen vil jeg komme ind på i et senere blog-indlæg – og umiddelbart ser alt ud som det skal. Håber jeg. Det eneste problem jeg stødte på undervejs var nogle encoding-problemer, men med lidt hjælp fra serverguruen blev det fikset på ingen tid.

I den forbindelse kan jeg iøvrigt nævne at jeg nu lader Google Apps styre alle mine mails til alle mine domæner, og jeg må sgu indrømme, at deres setup er imponerende godt. Det er for det første en super mailserver med god webmail (det er jo gmail), men det er også utroligt nemt at administrere og implementere.

Hvis du støder på noget her på sitet, der opfører sig mærkværdigt, så smid lige en kommentar til dette indlæg, så jeg bliver opmærksom på det.

5 kommentarer til “Mon alt er som det skal være?”

Kan du ikke komme med en opfølgende artikel om nogle måneder omkring dine erfaringer med Google Apps? 🙂

@Kasper:

Jeg har faktisk brugt Google Apps som mail-leverandør til hiphop.dk i et stykke tid efterhånden, og det fungerer altså upåklageligt.

Hvad synes du så om Gigahost? – Jeg bruger dem selv til adskillige hjemmesider og er egentlig godt tilfreds både med oppetid og service.

Jeg er også meget interesseret i at høre mere om Google Apps. Har selv overvejet at bruge Google til mailserver men har endnu ikke taget skridtet.

Jeg kan tilslutte mig anbefalingen af Google Apps. Vi har brugt det i nogle måneder til at håndtere vores mailsetup. Specielt adm. delen er cool og helt enkel at bruge. POP/IMAP også fint. Jeg har aldrig brudt mig specielt om selve Gmail applikationen og dens måde at vise nye indkomne mails på hvis det er svar på en anden mail. Jeg synes det let kan blive uoverskueligt hvis der er mange mails i indboxen – men det er jo en smagssag. – Også er vi også lige flyttet til Gigahost.

Nu har jeg jo kun kørt på Gigahost i et par dage, men mit umiddelbare indtryk er ganske glimrende – synes måske at admin-modulet er lige lovlig simpelt, men til gengæld fungerer det glimrende. Man kunne altid ønske sig flere muligheder, men det er jo også begrænset hvad man kan få til den pris.

Lukket for kommentarer.