Kategorier
nothingness

30 » 31

Idag bliver jeg 31 år gammel.

Alder er ikke noget der normalt betyder noget som helst for mig, men man kan da altid bruge sin fødselsdag til at gøre status over året, der er gået. Og hold da kæft et år… Aldrig nogensinde har jeg haft så kaotisk, ustruktureret og stressende år som det, der idag er slut.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det ikke har været det letteste år af mit liv – snarere tværtimod. Jeg har lært meget det seneste år, og mange af mine lærepenge er kommet pga. svære tider og fejltagelser. Jeg håber på bedre tider forude, og jeg gør da også hvad jeg kan for at nogle af situationerne ikke skal gentage sig, men livet er fandme ikke altid let 🙁

Nu skal det ikke altsammen blive dystert og deprimerende, for der er da også sket en hel del gode ting i løbet af året: Jeg har fået ny cykel (to gange), jeg er begyndt at skate regelmæssigt, jeg har genopfrisket gamle minder, jeg holdt nytår i England, det lykkedes mig at skrive et par plugins, jeg fik den fedeste mobil, jeg blev underholdt fyrsteligt og sidst men ikke mindst så har jeg slet og ret været glad.

Men, man kunne selvfølgelig også bruge dagen idag til at kigge lidt fremad. Og hvis jeg lige tager min krystalkugle frem, så ser det ud til at den næste måned skal gå med arbejd’ arbejd’. Hmm, ikke ligefrem opmuntrende, hvis jeg skal være helt ærlig, men om en måned ser tingene forhåbentlig lidt lysere ud.

Et tiltag jeg vil forsøge mig med her på siden, det er at uploade et billede om dagen, som så vil ligge øverst til højre på siden – billedet vil nogen gange være et selvportræt, andre gange ikke, men jeg skal gøre mit bedste for at der kommer et nyt om dagen. Under alle omstændigheder vil der om et år have været vist 365 stykker, men nogen af dem vil måske blive uploadet i små mængder ad gangen. Skriv endelig kommentarer til billederne, så jeg ved hvad der rykker…

5 kommentarer til “30 » 31”

Daw KimBlim… tillykke med de 28 år 🙂

God arbejdslyst, ha’ en god og hyggelig aften – og god kamp!

Tillykke med dagen skipper. Så længe du stadig har store nosser, er alt andet jo ligegyldigt. Den dag de svinder ind, så kan du se lidt sort på tilværelsen. De er dig og du er dem!

Lukket for kommentarer.