Kategorier
musik

Music for the Masses

dp

For lidt over tre års tid siden gik jeg glip af en koncert med Depeche Mode, som jeg utroligt gerne ville til. I aften tager jeg revanche når de igen stiller sig op i Parken og spiller sange fra et bagkatalog, der går næsten 30 år tilbage i tiden. Jeg glæder mig helt åndssvagt, og håber især på at høre “Enjoy the Silence” og “Policy of Truth” (hvis de altså spiller dem).

Den her video er optaget for tre dage siden i Frankrig, og det tegner godt:

3 kommentarer til “Music for the Masses”

Playing the angel var bare et bedre album end Sounds of the universe, så koncerten var sikkert bedre sidst. Tough luck Blim, can’t bring back the past.

Nu er det heldigvis sådan at det ikke er sangene fra nogen af de to albums jeg (primært) kommer for at høre.. mine to DP-albums er “Music For The Masses” og “Violator”.

Lukket for kommentarer.