Kategorier
musik

Johnny Cash “God’s gonna cut you down”

I de seneste par år har jeg langsomt fået øjnene op for Johnny Cash og hans musik, og der er altså nogle virkelig seje numre imellem. Jeg har ikke hørt hele albums med ham (endnu), men bare hørt et nummer hist og et nummer her. Det seneste nummer jeg har erhvervet mig via iTunes er “God’s gonna cut you down”, som har en helt fantastisk video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1e0EQlQXoEo[/youtube]

4 kommentarer til “Johnny Cash “God’s gonna cut you down””

@Spelle: Ja, lagde godt mærke til det. “Play” er blandt de 10 albums jeg har hørt mest de sidste 7-8 år.

@Dalager: Tak for anbefalingen – og ja, der er til tider lidt for meget religion i Cash’s tekster, men jeg synes at når det kommer til melankoli og dyster stemning, så er det kun Lou Reed der kan konkurrere med ham.

Lukket for kommentarer.