Kategorier
brok

En af den slags dage

Ja, jeg tillader mig lige at låne titlen fra MC Einars første single, når jeg nu vil spørge jer om I også har den slags dage, hvor alt og alle går jer på nerverne? Jeg snakker om den slags dage, hvor…

…arbejdet bare hænger én langt ud af halsen og man mest af alt har lyst til at vælte alle skrivebordene og råbe “Ses røvhuller!” imens man overvejer hvordan man hurtigst muligt kommer langt væk!
…folk der tygger tyggegummi med åben mund bare skal have en knytter lige i face! SMÅKAGE! Et styk knækket næse til dig min ven!
…hver eneste email eller anden form for kontakt fra andre mennesker bliver mødt med øjne, der siger “HOLD DIG VÆK” eller “DØ!”
…andre cyklister tilsyneladende gør alt hvad de kan for at sløve morgentrafikken til et komplet stop, alt imens bilisterne glemmer alt om at rydde krydset.

Vær advaret: Jeg har en af den slags dage idag.

8 kommentarer til “En af den slags dage”

Så skal du under ingen omstændigheder benytte rulletrapperne i magasin i dag. Pensionisterne derinde kan gøre dalai llama til frådende øksemorder inden han når op på 1. sal.

Du skal også passe på med forretninger der bruger mersalgs-princippet. Jeg får altid stor lyst til at slå til det bløder på ekspedienterne hos McDonalds der spørger om det skal være en menu når jeg bestiller 2 cheeseburgere. NEJ! Så havde jeg sagt menu!

Jeg er med på hade/sørge-dag …

Jeg kørte et lille, rødt egern over på vej til arbejde 🙁 Hvorfor ikke en bebumset teenageknægt på en tunet scooter, når det nu endelig skulle være!

Min bærbare fik sig en flyvetur ind i handskerummet, da jeg nakkede bremsen, og jeg tror, at det reddede egernet fra at blive helt mast … hvilket var ret forgæves, da en modkørende sørgede for at splatte det helt ud i den modsatte kørebane.

Jeg kommer i helvede!

Heh! Lige præcis den om tyggegummifjolser, oplevede jeg da jeg trænede for et par dage siden. En eller anden gut satte sig på en bænk ved siden af mig, og smaskede løs… jeg var meget tæt på at tabe en 30 kilo håndvægt i munden på ham.

Men ja, den slags dage oplever vi alle (jeg hørte i øvrigt begge Einars plader, forleden dag). For mig kan dagen ligeså godt slutte med det samme, hvis en sælger kommer ind kl. 9 om morgenen, for at følge op på en e-mail, han/hun har sendt en halv time senere… “Har du fået kigget på den mail der? … kan det ikke lige lade sig gøre at? …” osv. Fuck nu af! Vi har en ekspeditionstid på 2 dage, og det er der en grund til (jeg skal jo bl.a. kigge på kimblim.dk).

Og så pisser det mig simpelthen så voldsomt af, at de ansatte i (trænings)centret, ikke fatter, at P3 Soft ikke er vildt motiverende træningsmusik, der medvirker til lige at hive én de sidste par procenter op. Musikken er desuden så lav, at man tror man befinder sig i et gravkammer – altså, havde det ikke lige været fordi folk smasker højlydt i deres tyggegummi.

Der er noget galt med dit biologiske ur, Kim: Den slags dage hedder mandage og falder på mandage. deraf navnet.

kh
JAKOB

Jeg overvejer faktisk seriøst om jeg skal lave indlægget om til at hedde “En af den slags uger”, for det er fortsat på samme måde de sidste par dage.. Jeg kan sige 100% objektivt at jeg ikke er særlig sjov at være i nærheden af for tiden!

Lukket for kommentarer.