Kategorier
rejser Thailand 2008

Thailand vol.2

Nu har vi vaeret paa Phi Phi i lidt over to dage, og lad mig med det samme sige, at hvis man ikke kan lide svenskere eller turister (eller vaerre endnu: svenske turister), saa er det her ikke en oe man skal besoege. Der er ekstremt turistet, og det minder lidt om Mallorca. Tror jeg nok. Jeg har nemlig aldrig vaeret paa Mallorca, men det er nogenlunde saadan her jeg forestiller mig det.

Turen hertil gik fint – vi tog en faerge kl.21:00, hvor vi sov et stykke af vejen i en slags sovesal med en masse madrasser, derefter var det med bus til et sted, der hedder Krabi, og saa var det lige to timer mere med baad, foer vi ramte Phi Phi. Det er meget rart at bruge natten og morgenen paa at rejse, istedet for at spilde en dag paa det, men man bliver naturligvis lidt traet opad dagen, men saa maa man jo powernappe, hvilket Janus har vist sig at vaere saerdeles dygtig til… bortset fra at han powernapper i 4-5 timer ad gangen, hvorefter han er vaagen i et tilsvarende tidsrum.

Den foerste aften faldt vi i en af de klassiske turistfaelder, nemlig den ekstremt tillokkende buffet med sushi, thaimad og noget grill. Bad choice. Jeg brugte ihvertfald dagen igaar paa at inhalere Paraghurt og sidde paa toenden. De andre tog en tur til stranden, men vi har stort set allesammen vaeret ramt af rejsemave.

Idag har vaeret en hel del bedre, vi har nemlig vaeret ude og snorkle, hvilket var rigtig fedt, og vi saa paent mange forskellige slags tropefisk – og black tip sharks! Hajerne var dog lidt langt vaek, saa jeg haaber paa et gensyn lidt taettere paa, hvor jeg kan fange dem med kameraet.
Maaske bliver det allerede imorgen, for vi har bestilt to dyk, og ifoelge folk her paa oeen, saa er Phi Phi det bedste sted at dykke, saa det skal nok blive godt.

Ellers gaar tiden med lidt laeseri (“Bourne Komplottet” er faerdiglaest, nu venter “Maend der hader kvinder“) og saa faar vi ellers gamblet lidt hjerterfri.

Udover det, saa er Morten, Janus og jeg blevet faerdige med vores advanced open water kursus, og vi har nu licens til at gaa ned til 30 meters dybde – Nik er ogsaa blevet certificeret open water dykker, og han har allerede en hel del specielle tricks under baeltet, deriblandt guitaren og violinen. Morten er lidt misundelig over Niks tricks, men jeg har paa fornemmelsen at han gaar for at overgaa dem paa et af de naeste dyk.

Igen, kommentarer er velkomne til hvor vi skal tage hen eller andre gode rejsetips – vi er nemlig langtfra fast besluttet paa hvad vores naeste skridt skal vaere.

En kommentar til “Thailand vol.2”

Hep igen!

Jeg har hørt at Similan islands skulle være det vildeste dykkersted! Megte bedre end phiphi. Tror dog det tager ret lang tid med båd fra pp…er ikke helt sikkert. tjek det ud.

Lukket for kommentarer.