Kategorier
rejser Thailand 2008

Thailand vol.3

Da jeg sidst skrev havde vi vaeret paa Phi Phi i et par dage, og vi endte med at blive der i 4-5 dage ialt, hvorefter vi havde faaet nok af 18-aarige svenskere, der opfoerte sig som om de missionerede for Crazy Daisy, saa vi tog ud til en oe, der hedder Koh Lanta. Vi naaede dog at snorkle og dykke et par gange inden vi tog afsted, og jeg havde et ret daarligt dyk, hvor jeg havde for lidt vaegt paa, saa jeg blev ved med at stige, og til sidst blev jeg naermest skudt til overfladen, hvor jeg laa og fik taenkt en del paa filmen “Open Water”, men heldigvis kom de andre op 3-4 minutter senere, da det var gaaet op for dem, at jeg var forsvundet.

Det viste sig at vaere lidt af et temposkift, for Lanta var meget stille og rolig, og var egentlig nok mest rettet mod par og familier, men vi fandt et ok resort, hvor vi blev i fire dage og skruede helt ned for tempoet. Der blev laest en hel del (Jeg har nu ploejet mig igennem fem boeger og skal have fundet en ny at gaa igang med), og saa laa vi ellers bare ved poolen/stranden og slappede af, spillede hjerterfri og drak ananas-shakes. Vi havde ogsaa lige to dyk, der maaske ikke boed paa noget helt vildt og nyt, men det var gode afslappende dyk med en meget rutineret divemaster, saa stemningen var ret god. Jeg har faaet nogle super billeder/film af nogle halvstore muraener og soeslanger, saa dem kan I godt glaede jer til.

Igaar forlod vi saa Lanta, for at tage til Niks og min sidste destination inden vi drager hjemad, nemlig Koh Pahnang, hvor vi paa fredag skal til noget, der hedder Full Moon Party; det er – sjovt nok – en strandfest, der bliver holdt naar det er fuldmaane. Der skulle angiveligt komme en 20-25.000 mennesker og give den gas, saa det bliver nok meget spas. Vi tog forskud paa glaederne igaar og drak os i hegnet paa stranden, hvor der vel var i naerheden af 1.000 mennesker. Idag har vi ligget helt brak, og der er blevet sovet igennem til den helt store guldmedalje.

Jeg begynder efterhaanden at glaede mig til at komme hjemad igen. Sjovt nok fik jeg en ret sjov foelelse idag, nemlig at savne at cykle igennem Koebenhavns gader, og det maa vel naesten vaere et tegn paa at det ikke bliver alt for slemt at komme hjem til de koldere breddegrader. Derudover har jeg naturligvis savnet min seng, og saa har jeg et par gange haft en ret stor lyst til at komme ud at skate med drengene, saa det glaeder jeg mig ogsaa til.

Vi ses paa den anden side 😉

En kommentar til “Thailand vol.3”

Lukket for kommentarer.