Kategorier
rejser Thailand 2008

Thailand vol.1

Midt i al travlheden med at forlade mit job og starte paa det nye, glemte jeg helt at fortaelle, at jeg skulle tre uger til Thailand. Nu siger jeg skulle, men det er fordi jeg allerede er taget afsted.

Jeg tog afsted loerdag morgen, hvor jeg moedtes med Nik i lufthavnen, og saa var det ellers med baade spaending og lidt bange anelser, at vi satte os ind i en Aeroflot-maskine mod Moskva, hvor vi skulle tilbringe ni timer… Heldigvis er Nik noget af et bigshot, saa han har et guldkort af en eller anden slags, saa vi kunne gaa ind i en lounge, hvor der var store, bloede laederstole, gratis drikkelse og chips. Naa ja, og saa var der et tv med fem kanaler, hvor de viste krigsfilm paa de fire af dem! I loungen stoedte vi paa en dansker der saelger hospitalsudstyr over hele verden, og han havde vaeret OVERALT! Og flere gange. Han gav os saa mange tips om Bangkok at vi ikke kunne huske halvdelen af dem.. Det var sgu’ helt som at snakke med en lokal.

Turen til Bangkok fra Moskva gik smertefrit, omend det var det sjoveste fly jeg nogensinde har vaeret paa. Der var ikke nogen “midterkonsol” til haandbagage, saa der var superhoejt til loftet, hvilket saa ret besynderligt ud. Desuden var der fyldt med stive russere, der saa snart vi var lettet, bootede laptoppen op, satte Sabrinas “Boys” paa saa hele flyet kunne hoere det, og gik igang med at drikke. De drak stadig da vi landede i Bangkok!

Bangkok var en turistfaelde af karakter, men vi naaede da at se det royale palads, et kaempe akvarium (jeg elsker jo akvarier) og lidt af det lokale liv, inden vi tirsdag eftermiddag moedtes med Janus og Morten, som netop var landet. Derefter fandt vi straks et rejsebureau, saa vi kunne komme ud af byen. Det skal dog naevnes at massage (skuldre og foedder, ikke noget af det fraekke!) varmt kan anbefales, ligesom jeg elsker at de saelger frisk frugt over det hele – Ananas rules!

Vi fandt en bus om aftenen, koerte i ca.8 timers tid og ventede derefter i to timer paa en baad, der sejlede os til en oe, der hedder Koh Tao. Det er ogsaa ret turistet, men mest for unge mennesker, og der er ret stor fokus paa dykning, hvilket jo passer os fint. Nik er gaaet igang med sit PADI Open Water kursus, som han faerdiggoer imorgen, imens vi andre er igang med at tage et Advanced Open Water, som gerne skulle slutte i aften, naar vi har vaeret paa et night dive. Vi har allerede haft fire dyk, hvor vi bl.a. har skulle laere at navigere under vand og genkende forskellige fisketyper – desuden vil vi naar vi er faerdige, vaere certificerede til at kunne komme ned paa 30m, hvilket skulle give lidt flere muligheder for at se hajer…

Nogle af de generelle indtryk hernede er at alting er superbilligt, maden er god og det er varmt. Der er maaske en turist eller to for meget, men jeg kan vel ikke rigtig brokke mig, for jeg falder jo trods alt ind i samme kategori…

Naeste stop bliver hoejst sandsynligvis Phi phi, og jeg skal nok forsoege at holde jer opdaterede. Billeder maa I vente med, til jeg kommer hjem, men jeg kan allerede nu sige at jeg har nogle ganske gode undervandsshots.

Hvis der skulle sidde en eller to derude med gode tips til Thailand, saa skriv endelig en kommentar forneden.

4 kommentarer til “Thailand vol.1”

Hep der! forsat god tur!

Jeg skal selv der ned om lidt over en måned, glæder mig helt vildt! Flyver også til BK og tager der efter ned til Krabi – phiphi – Koh ngai – trang

Skal i “kun” ud på phiphi eller skal i cruise ned af kysten?

Hvis i vil væk fra horder af turister på phiphi så har jeg fået anbefalet “relax beach resort” på phiphi. Det ligger på øst siden af øen, væk fra “hoved byen” og tursiter, der skulle være rigtigt god snorkling direkte ud fra stranden.

http://krabidir.com/phiphirelaxbeachresort/index.htm

Snakkes!

Gode minder kommer frem, når jeg læser om BK og turen til Koh Tao.

Den vigtigste lære fra mit ophold på Koh Tao og Koh Samui er at køre i den rigtige side (mange nærdød-oplevelser) og huske regnfrakke til mr. mini (unødvendige souvenirs).

Ønsker om fortsat go’ tur!

Nice var I koh Tao med konen for 2 år siden, hvor vi tog vores advanced. Nice, Shark Bay, Japanese Gardens og hvad de andre sites nu hed! Nyd det, har ondt i røven, men under det jer selvfølgelig!

Lukket for kommentarer.