Kategorier
fodbold Skulderklap

Jeg hader når sådan noget her sker!

Jeg hader Arsenal – det ved de fleste. Desværre så er deres unge spanske spiller, Cesc Fabregas, rigtig god, og hvad værre er: han er på grænsen til det sympatiske. Øv! Det gør det så meget sværere at hade ham, og idag har han overtrådt alle grænser og virker ligefrem fornuftig:

And after training, if I’ve got no charity or media work to do, I’m off to my three o’clock maths class, which I need as part of my move to go back to university to get a business degree

– kilde: The Sun.

Med andre ord: en ung spiller, der tjener flere hundredetusinde kroner hver uge, og aldrig nogensinde behøver at løfte en finger igen, har besluttet sig for at gå i skole. Hvor sejt er det lige? Det fortjener sgu respekt og et officielt kimblim.dk-skulderklap!

PS: FCK’s unge landsholdsspiller, William Kvist, er også igang med en uddannelse på CBS såvidt jeg ved, men mit gæt er at han langtfra er økonomisk sikret, og at han rent faktisk kan få brug for sin uddannelse i fremtiden, selvom jeg da håber på det modsatte for hans skyld.

En kommentar til “Jeg hader når sådan noget her sker!”

Fabregas har åbenbart lidt af det samme som Wes Sneijder, der som 23-årig hollandsk landsholdsspiller i Real Madrid, heller ikke trækker andre overskrifter i medierne, end for hans præstationer på banen og hans vægt på – sådan, lige ud over at det så er kommet frem (og åbenbart er grotesk og outrageous), at han bruger sin fritid på at læse eller være sammen med sin familie, og at han ikke har været i byen i over et år. Arh, flere af dem, og ingen ville snakke om, at sporten er ved at blive for overfladisk og man ikke ønsker at finansiere spilleres hang til at positionere dem selv.

Kwissy-Kvist kommer forresten frem og tilbage fra træning og skole på sin cykel 🙂

Lukket for kommentarer.