Kategorier
nothingness

Surt for PC-Netto

Jeg sad nemlig lige og var i “køb nu, tænk senere“-humør, og besluttede mig for at skifte min gode gamle Icemat ud med en Steelpad, og fandt PC-Netto som en af de billigste på edbpriser – desværre for PC-Netto skete der absolut ingenting, da jeg trykkede på “Køb”-knappen, da deres website tilsyneladende kun virker i Internet Explorer, og jeg bruger naturligvis Firefox.

Tillykke til Express Delivery der landede min enorme ordre, og som iøvrigt lover at man får chokolade, hvis de ikke leverer til det lovede tidspunkt. Chokoladen er jeg ligeglad med, men det er da en meget sjov gimmick.

2 kommentarer til “Surt for PC-Netto”

Hvad er det med der der pads. Inde på min arbejdsplads er de gået i selvsving over der Steelpads som de har bestilt. Det er en musemåtte med et logo på. Da jeg sagde at det bare var en musemåtte var de ved at skære hovedet af mig med deres øjne. I just don’t get, want mine?

Det er bare en fed ting når musen kører henover musemåtten uden nogen som helst modstand… når først man har vænnet sig til det, så går man aldrig tilbage – især ikke når man bruger minimum 7-8 timer foran computeren hver dag.

Lukket for kommentarer.