Kategorier
brok nothingness

Dårlig indkøbs-oplevelse på nettet

For helvede også altså! Nu havde jeg lige (31/12/2006) bestilt de fedeste sko på nettet, og så får man en mail 5 (FEM!) dage senere om at varen er udsolgt? Hvorfor var den så ikke udsolgt, da jeg bestilte den? Man sidder bare tilbage med en fornemmelse af at butikken har solgt dem til nogle andre kunder, som de kender eller lign… LORT!

Og ovenikøbet så er de andre fede sko jeg rent fysisk købte i min yndlings-sneaker-shop, gået i syningen efter en halv time, så de skal afleveres tilbage. Og har de flere af dem i min størrelse? Nej, naturligvis ikke. LORT!

4 kommentarer til “Dårlig indkøbs-oplevelse på nettet”

Det er altså ikke for at genere nogens smag eller noget, men jeg synes at den model ligner noget der er udviklet til gangbesværede… folk med en klumpfod eller et for kort ben.

Hej kim husk nu at komme ind med de der sneaks hvis du ikke allerede har været inde med dem..
De der AF1 du gerne ville have fra Caliroots, er til at købe hos Footlocker her i København (de har dem i den på amager torv)

@Nikolaj:
Nu er det jo ikke Wallaces skyld at mine AF1 gik op i syningen eller at de er udsolgt – desuden så er der jo ikke nogen af de to forretninger du har noget med at gøre, hvor de ved halvt så meget om sneaks som Per og Joachim.. No offense, men jeres fokus er jo et helt andet sted..

@Joachim:
Har været inde med dem. Og det er ikke de samme de har i Footlocker som de havde i Caliroots.. Dem fra Caliroots var med suede, hvor dem i Footlocker er ren læder? Eller? Der står også Nordic Pack på dem fra Caliroots..

Lukket for kommentarer.