Kategorier
design nothingness tech

We’re live!

Endelig! Det projekt jeg har arbejdet på i det sidste halve års tid er omsider gået live. Vi snakker om TDC’s nye website, som har fået en heftig gang re-alignment som det hedder (re-design is sooo last year), og jeg har naturligvis primært leget med site-templates og lavet fin HTML, CSS og en lille smule JavaScript… Og en enkelt PHP-side eller to er det også blevet til.

tdc.dk

Udover at sidde foran skærmen har jeg også brugt alt, alt, alt for mange timer i mødelokaler, hvor diskussionen ofte har gået højt om hvad der kan lade sig gøre rent teknisk, hvad der er pænt, hvad brugeren får mest ud af og så har der også været et hav af politiske forhindringer, der har gjort arbejdet lidt langsommere, men når jeg kigger på sitet, synes jeg egentlig det er blevet meget pænt.

Men sådan et projekt trækker altså tænder ud! Da vi startede tilbage i marts/april med ugentlige møder, var vi en lille gruppe på 6-7 stykker, hvoraf de 3 har valgt at finde nye jobs undervejs! Nå ja, og så har der har været fire projektledere på projektet! I det hele taget synes jeg det er imponerende at vi overhovedet er nået i mål 😉

Det er selvfølgelig ikke særlig god timing set fra min vinkel, at både Internet Explorer og Firefox vælger at smide deres nye browsere på gaden hhv. 5 og 1 dag før vi går i luften, idet der nok er en del bugs der skal fixes, men jeg synes jo selv, at mit HTML og CSS er pænt og struktureret, så det burde være minimalt hvad der er af fejl. (sagde han og krydsede alt hvad der krydses kan).

Men lad nu ikke de bugs stoppe jer! Opgradér jeres browser til seneste version NU! Der er en million grunde til at gøre det, og sikkerheden er blot én af disse, men den her burde tale direkte til jeres hjerte: gør det for MIN skyld. Tak.

3 kommentarer til “We’re live!”

Nydeligt arbejde … men hvad er der galt med Jubii-strategien om bryster på forsiden?

lol – der er da kasser på forsiden!

Super arbejde Kim og tak for kampen.

Lukket for kommentarer.