Kategorier
nothingness

Værsgo: Et stk. gratis idé

Jeg smider lige en idé op på siden her, som det er frit for enhver at tage og tjene billioner på! Og jeg skal overhovedet ingenting have, uden måske at man opkalder det færdige produkt efter mig. On second thought: Don’t. Please don’t.

Se, det startede med at jeg stod og snakkede med en kollega, og da jeg måtte afbryde samtalen fordi jeg skulle på det lille hus og lave stort, sagde den kære kollega: “Man burde faktisk helt holde op med at skide“. Lidt af en statement må man sige, og ganske sikkert fysiologisk umuligt, men det var nu heller ikke så meget selve handlingen han ikke kunne lide, men konsekvenserne:

  1. Med bakteriefyldte fingre trækker man ud og efterlader sine bakterier på træk/tryk/whatever-aggregatet – plus at man får lidt flere bakterier, for alle de foregående “besøgende” har jo gjort det samme.
  2. Med endnu mere bakteriefyldte fingre tænder man for vandet (hvis man altså husker at vaske hænder. Og det GØR man!!!). Bakterierne spredes og mangedobles igen.
  3. Nu åbner man døren, og der sidder ganske givet nogle bakterier fra alle de svin, der ikke vasker hænder.. nu har man bakteriefyldte fingre igen! Sådan noget – undskyld udtrykket – lort!
  4. Der er iøvrigt også den lille fælde, at nogen (læs: kvinder) forlanger at man slår brættet ned efter man har tisset, og det har også bakterier på sig

Med andre ord: man bliver udsat for en helvedes masse klamme bakterier, der kan medføre sygdom og generelt ubehag, såsom lugtgener og brune fingre.
Og hvordan undgår man så alle de forbandede, klamme bakterier? Tjo, hør nu her: Alle toiletter bør i fremtiden være helt isoleret fra al anden badeværelses-aktivitet, og i udformning minde om festival-toiletter, men det smarte er at toilettet er intelligent:

  • Når du kommer ind på toilettet lukker døren bag dig og låses
  • At trække ud i toilettet sker via en fodpedal, så hænderne undgår kontakt med selve toilettet
  • Vandhanen aktiveres ved hjælp af sensor – som det iøvrigt sker på ganske mange offentlige toiletter allerede nu
  • Døren låser automatisk op, men først når man har trukket ud og vandhanen har kørt i mindst 30 sekunder
  • Toiletbrædtet betjenes også via en pedal – og det slår automatisk ned, når døren lukkes efter endt toilet-besøg! (Det er iøvrigt her at man vinder den aktive forbruger (kvinden) over, og gør produktet til et hit!)

Hvad så hvis det brænder eller dør-mekanismen går i stykker? Tjo, i det tilfælde er der naturligvis en nødåbner, men denne er gemt bag en lille glasrude (ligesom brand-alarmer), der skal knuses – på den måde undgår man højst sandsynligvis at folk misbruger denne, når dovenskaben rammer dem, og de ikke gider vaske hænder.

Emnet er måske ikke ligefrem appetitligt, men der er penge i lortet. Igen: undskyld udtrykket.

4 kommentarer til “Værsgo: Et stk. gratis idé”

Jeg gør altid det, når jeg benytter et toilet, at jeg ikke rører ved noget som helst (toiletbræt, “skylleknap”, div. håndtag, blandingsbatt. osv.) uden at der er et betragteligt lag papir mellem mine hænder og de ting jeg tager fat i. Således også når jeg forlader toilettet – jeg vasker mine hænder grundigt, tager en masse papir, tørrer mine hænder og bruger så noget af det overskydende papir til at åbne døren med. Man vænner sig til det!

Jeg tror sgu at jeg så en film, hvor der var sådan én som jer: The Aviator ! 😉

Har Mr. Blim så også en sindrig plan til hvordan man skifter en lorteble? Vel at mærke uden at røre unge, papir, ble etc? Så taler vi en opfindelse med potentiale…

Fanstisk toilet vil du være venlig at fremstille et til os så undgår vi al fremtidig diskusion om toiletbrætter…..

Lukket for kommentarer.