Kategorier
brok medier

David Owe er et kvaj


2005’s mest populære mand på de hjemlige breddegrader har uden tvivl været David Owe. En – i mine øjne – mand med et ganske ordinært udseende, som tilfældigvis har haft en dominerende rolle i DR’s store serie “Ørnen“. At han så lige toppede året op med at vinde alletiders kedeligste tv-koncept “Vild Med Dans” har blot gjort ham endnu mere populær.

Misforstå mig ikke, jeg er ikke jaloux på David Owe – jeg synes han skal udnytte sin popularitet til det maksimale, og skynde sig at tjene en masse penge, for jeg tvivler meget stærkt på at han er interessant om et par år. Mest af alt fordi jeg ikke har den store fidus til hans evner som skuespiller – for at sige det mildt, synes jeg hans indsats i “Ørnen” har været direkte pinlig, men det kan jo bare være mig, der ikke har forstand på sådan noget…

Under alle omstændigheder, så synes jeg næsten det er synd for lille kære David, at han ikke har forstået at holde sin mund, for medierne ved jo præcis hvordan man drejer enhver udtalelse, så det ikke lyder videre charmerende.

Først og fremmest var der Ekstra Bladet, der i en artikel refererede til en artikel i det erotiske magasin, Tidens Kvinder. Angiveligt har David Owe udtalt sig om alle de mange one-night stands, han har haft før i tiden, og her udtaler David bl.a. at de kun er gode, fordi man kan tale med sine venner om dem bagefter, for selve sex-akten er ikke noget specielt?!? Hvor dum er du, David? For det første vil alle de tøser du har haft one-night stands med synes at du er et kvaj, fordi du udtaler dig på den måde om dem. For det andet vil det nok begrænse andre kvinders lyst til at tage dig med hjem en anden gang! Jo jo, jeg har da læst at David har en fast kæreste og alt det der, men man ved aldrig hvad der sker, eller om David i det hele taget er den tro type.

Dernæst siger kvajpanden (ja, det er selvsamme David jeg snakker om) i et tv-show at han “elsker at gå i G-Streng”. Jesus Kristus, hvor han dog forstår at sige nogle dumme ting! Prøver han på at være Danmarks svar på David Beckham, hvis kone jo tidligere har udtalt at Becks elskede at gå i hendes undertøj.

Hvis jeg var David Owe og nød hans popularitet, ville jeg nok holde min kæft fremover, for det lader ikke til at der kommer noget som helst fornuftigt ud alligvel.

28 kommentarer til “David Owe er et kvaj”

Interessant artikel om ikonet David Tove, dog må jeg bede dig blogge Mayas ip, så du ikke får hende på nakken.

På Fyn bruger vi tov og æbeltræ til mænd i g-streng!

Luvly, luvly. Han er et kæmpe-kvaj!! I disse Riget-revival-dage er det virkelig beskæmmende at se, hvor langt æblet er faldet fra stammen…

Det siger meget om ens selvværd, at man gider bruge energi og tid på at svine andre til. Stakkels dig…
Husk, at når du peger fingre ad andre, så er der 3, der peger på dig.
Tsk, tsk, tsk

Jeg ved godt at nettet er et offentligt forum, og rend mig i r…. Og det er egentlig også helt fair at i har så lidt tilovers for Hr. Owe, men tag dig lige sammen!! Okay, så du syntes at “Vild med dans” er kedeligt, så lad dog være med at se det.. Og hvis du tvilver på at han er en god skuespiller, så ved du ikke hvad du taler om. Jeg har nu nydt ham både i “Ørnen” hvor jeg syntes at han spiller godt, så har jeg set ham i “Thor” som var bedre og i går nød jeg ham rigtig meget i “midt om natten” på det danske teater, og jeg siger dig at han kan spille skuespil og for den sags skyld også synge!!
… Så han udtaler sig om sine one night stans, so freaking what?! Gør det ham til et “Kvaj”? For hvis det gør, er alle mænd så egentlig ikke nogen kvajepander? Og hvad bilder du dig egentlig ind og betvilve hans evne, eller efter din mening, hans mangelene evne til at være sin kæreste, nu kone, tro!

hej..
du må have misforstået noget her..!
david owe er mega dygtig og du er bare misundelig..!
han er mega sød var inde og se midt om natten i dag hvor han spillede med, og jeg snakkede kort med ham bagefter han virker mega sød og så er han meget dygtig.!

David Owe har muligvis mange gode evner udi skuespil m.v.

En evne som han dog mangler i beskæmmende grad er evnen til at sige stop.

Den plade som har har lavet… det er så regulært kvalmende… jeg er virkelig rystet, at han ikke selv kan høre det. De stakkels musikstykker han har valgt at fremføre, i bedste fald lyder det som parodier. Puha… jeg får kuldegysninger

Jeg må give Jan T ret.
David Owe er muligvis en dygtig skuespiller, det har jeg ikke forstand på. Men tilgengæld har jeg forstand på sang og jeg kan sige så meget at David Owe ikke lige stod først i køen da der blev delt sang-stemmer ud.

En skam at man indspiller en kanon god sang som The Day After Tomorrow hvis man ikke kan gøre det ordenligt.

helt ærligt, jeg sunes bare ikke du skal kritisere david owe på den måde, . og sige han er et kvaj, du kender ham sku da ik. og han prøver sku da ik at være danmarks david beckham, han er sku da ik fodbold spiller, eller gift med en ko som victoria beckham.
du er enten misundelig på ham, eller så kan du bare af en eller anden grund( jeg ikke forstår) bare ikke li david owe, og derfor finder du alt negativt om ham, og skriver det på nettet. hvorfor? spørger jeg bare, har han nogensinde gjort dig noget. nix, tror jeg ik han har. Så lad være at skrive sådan nogen pis om david owe, eller andre du ikke kender, men bare ikke kan lide.!

I like this man Daniel Owe very much. I would like to wrestle with him with no clothes and maybe put rubber fist in his anus. Also we can drive to forrest and make bang-bang-bang in anus – isnice! Why not? He is homosexual, yes? Also he can works as stunt man and fluffer boy in my new movie “Dirty jew in the virgina”, where I make romance explosion inside his mother. He can watch for $5, it is standard charge…
I wish Mr. Owe the best of luck in the future, and may he sleep his way to a good career.

Jeg er tilfældigvis David Owe himself og jeg synes at DU ER ET KVAJ! Hvorfor fanden disser du mig og min familie.
Mit nummer er 29029843
😉 😉 😉

hehe

-det er kun dumme piger der kan tage hans skuespil seriøst..

-han musik er jo ubeskriveligt dårligt.. der er ingen sjæl.. intet..

manden er så fake og blondine dum at høre på at det er til at brække sig over..

Anne-mette>> du må da være dummere end **** … helt ærligt altså.. du har sikkert allerede prøvet at ringe til nummeret looooooooooool

nej spasser . jeg har sku da ik ringet til nummeret.! kan da godt tænke mig til det ik er david owe..!
Ville bare se hva personen skrev., når jeg spurgte om personen var david owe. er altså ik helt dum.
og hva er der forresten galt med hans skuespil?. han kan sku da ik være helt dårlig når den serie (ørnen) han var med i vandt en emmy..?? tænk dig da lig om.
og hans musik er måske ik det bedste i verden, men det er ikke ubeskriveligt dårligt!
Og han er heller ik fake eller blondine dum at høre på! hvad fanden er blondine dum??! definer lig det!! spasser mongo.

Hey folkens!
David Owe må jo kunne et eller andet med skuespil, han er trods alt uddannet på en teaterskole mig bekendt, at han ikke spiller specielt godt i Ørnen kan man så undre sig over..
Men David Owe virker lidt som den desperate type, der ikke rigtig kan blive kendt på sit skuepil og så laver han “bare” alt muligt andet, som han er mere eller mindre kvalificeret til.. Først var det Vild med Dans og nu er han begyndt at synge, hvilket mildest talt går skidt for ham..
Og til alle tøserne som forsvarer ham med næb og klør – lad nu være med altid at blive forblindet af hans udseende!
Piger er sgu generalt altid pisse ukritiske når det drejer sig om lækre fyre og det er garanteret derfor vi overhovedet hører om David Owe! Hey! Man kan altså godt være lækker og samtidig dårlig til ting! Og NEJ giv mig ikke det med jeg er misundelig, for jeg synes f.eks Brad Pitt er en udemærket skuespiller, hatten af for ham, og ham går jeg ud fra i synes er lige så pæn?

Rolig nu folkens…

Meget kan man sige om David Owe, men talentløs er han i hvert fald ikke; Han er en dygtig skuespiller (han spiller jo også andet end ‘Michael’ i Ørnen), virker som en behalig fyr, og er tilsyneladende en god danser også.

Mht. “Vild med Dans”, så er det mig bekendt ikke noget man melder sig til, men noget man bliver SPURGT om at være med i. Og det er da klart, at en ung. nyuddannet og forholdsvis ukendt skuespiller siger ja til det. Det vil alle, der ved bare lidt om den branche, give mig ret i.

Og selvom den nye CD vist ikke er det bedste, der er lavet, så er det jo ikke ensbetydende med, at manden ikke kan synge. Han spiller dog hovedroller i flere musicals…

David Owe er da sikkert ikke talentløs, det er dog de færreste der er det, men han er uddannet skuespiller og det er altså ikke med skuespil han har størst success..
Jeg synes bare det er en skam, at han laver en CD der er så pinlig ringe at man ikke ved om man skal grine eller græde når man lytter til det.. Han smadrer den ene god sang efter den anden og gør sig selv fuldstændig til grin som et andet flødehorn.. Mht Vild med Dans så jeg kun nogle få afsnit med min ekskæreste som var helt vild med det og jeg har da indtryk af at han vist gjorde det ganske udemærket der?
At jeg så synes programmet er noget lort og tomhjernet underholdning er måske også med til at holde min arme nede når jeg hører om svigermor’s drøm David Owe..
Men han er jo lækker, ergo skal han pryde forsiderne og nærmest hyldes som ufejlbarlig..
Og NEJ jeg er ikke misundelig, for synes mange kendte “lækre fyre” er gode til det de beskæftiger sig med..

Kære Annæ-Mædæ.

Du vil vide hvad Blondine dum er… det er ligesom dig. Og du er misundelig på Victoria Beckham! HA!

David Owe er en klam og dum udgave af David Hasselhof.

God Jul

hahah hvor er du sjov.
nu bliver det jo lidt svært for mig at være blondine-dum, når jeg ikke er blondine.!
og hvis jeg er misundelig på victoria beckham(hvilket jeg ikke er), så er du misundelig på david owe!
han ligner sku da heller ik david hasselhoff eller noget, så dem kan du sku da ik sammenligne! så tænk lig før du taler/skriver!

Jeg vil ikke skrive nogen roman.

Jeg syntes ikke man på nogen måde kan betvivle hans evner. tvært i mod er han en rigtigt dygtig skuespiller. At hans CD heller ikke er lige min stil skal der ikke hærske tvivl om – men har man været så heldig at nyde ham i “midt om natten” så tror jeg heller ikke at man kan tvivle på hans skuespiller evner

det er sgu på tide at folk lære at holde deres store kæft for dem selv, folk der skriver sådan noget lort om David har kun lort i hovedet, det er sgu da bare fordi de ikke kan tåle at pigerne er vilde med ham, og de ikke selv har sådan en lækker krop, har mødt ham, og han betyder rigtig meget for mig,
så luk røven og fuck af
og havde han været bøsse, så havde han nok ikke været gift med en kvinde vel ?

Jeg er af den opfattelse, at David Owe ikke er en særlig god sanger. Faktisk synes jeg at de anmeldelser han fik for sin debut-plade, er helt på sin plads. Der er ingen nerve eller passion i hans fortolkning, det er som om han synger til en dør.

Jeg tror egentlig at han er en rigtig flink fyr, dog en noget slimet flink fyr. Skal ikke kunne udtale mig om Owe som skuespiller, men som sanger og kunstner er der ikke meget dybde. Men ok, jeg er heller ikke så glad for musical eller dansktop.

Indlægget er snart 2 år gammelt, og Maya er så småt kommet sig over sin David Tonedøv-fascination. Jeg vil skyde på, at der har været omkring 42 andre døgnfluer under broen siden da. Senest den mørke deltager i Vild med dans, som vist også har været med i “politiserie møder Femina” -> Anna Pihl.
Jeg vil dog fremhæve Tove, som min absolute yndlings døgnflue, da han forstod at hæve genren op på et niveau, hvor det bliver underholdende på en dejlig absurd måde.

Og Blim, du har ret, du ER bedst i dine morfar-angreb på diverse mere eller mindre underbemidlede plattenslagere i den selvfede underholdningsbranche – mere af det 🙂

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej HVOR ER DU FORDÆRDLIG!!!! ARGH!!! JEG KAN IKK KLARE DIG!! DIT BØSSEDE ANSIGT ER SÅ GRIMT SÅ SELV MORTEN OG PETER VILLE KALDE DIG SPASSER RØV!! DU ER EN SKÆNDSEL!!! INSE DET!! DU ER EN HOMO KARL……
OG KALDER DU DET AT SYNGE!!! HVAD TÆNKER DU PÅ! DET ER VIRKELIG NOGET LORT OG DIT ENGELSK ER VÆRE END EN TYSKERS!!!! DETTE ER IKKE SPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DETTE ER RETFÆRDIGHED!!!!!!!! DAVID DU VIL DØ EN MERE SMERTEFULD DØD END SELVESTE SATAN VILL KUNNE UDTÆNKE PÅ 5 ÅR!.

Ps. Jeg er din største fan evah! <33333

SES

Lukket for kommentarer.