Kategorier
kimblim.dk tech wordpress

Blogger -> WordPress: Fuldført

wordpress logo
Jeps, så skulle min migrering fra Blogger til WordPress være fuldført, og jeg tror sørme at alt er som det bør være:

Alle mine tidligere indlæg fra Blogger er kommet med på en ok måde, selvom de ikke helt validerer efter XHTML-standarden, men jeg orker altså ikke at fjerne diverse attributter fra alle mine indlæg.

Mine læsevenlige url’er er nogenlunde magen til de gamle, så folk der finder mig via google, bør stadig komme hen til det rigtige indlæg – der er dog lidt knas med de indlæg, hvor der indgår specialtegn (æ,ø, å osv.) i titlen.

Jeg har fået kategoriseret mine indlæg.

Alt i WordPress-templaten bør være oversat til dansk – hvis du støder på noget engelsk undervejs, som ligner noget der bør være oversat, skal du være velkommen til at skrive en mail til mig på kimblim-snabela-gmail.com.

Mit CSS2.1 stuff er også blevet implementeret – det er de små pile ved siden af links, der viser at du hopper til et eksternt site.

Alt i alt er jeg ganske godt tilfreds med det nye udseende, men vigtigst af alt er backenden langt bedre, og jeg slipper for at skulle ftp’e min indhold op via blogger.

6 kommentarer til “Blogger -> WordPress: Fuldført”

Hep! Så skete der sgu da noget – tillykke med det sprøde look! Går selv venter på tid til at opgradere fra 1.5 til 2.0 – så lur mit site om 3-4 år 🙂

Hilsner fra hele det vilde cirkus i nord!

Mon det var muligt at få fingre i dit modererede tema? – Det ser jo alt for nice ud!
Især kan jeg godt lide at du har tilføjet en ekstra kolonne…

Du kunne eventuelt kigge på et URL-plugin, hvis det ikke allerede findes. I stedet for at have %c3%b8 i din URL, så ville det da være lidt mere nice, hvis ø blev til oe (eller bare o) og tilsvarrende med øvrige danske bogstaver 🙂

@Jeppe:
Godt spørgsmål! Jeg tror faktisk ikke at jeg gjorde noget specielt, men jeg husker det ikke helt præcist, det er jo lang tid siden at jeg skiftede…

Lukket for kommentarer.