Kategorier
kimblim.dk wordpress

Så for satan..

Ja, jeg kunne ikke lade være med at pille lidt mere i min nye template, så nu har jeg simpelthen to højre-kolonner, så man ikke behøver at scrolle mega-langt ned for at se alt det indhold, som jeg også kan byde på, udover mine indlæg i bloggen. En af konsekvenserne er at min side nu kun er optimeret til 1024×768, men stadig brugbar for folk med 800×600-opløsning, for den yderste højrebar er ikke essentiel for sitet.

Som det også ses, har jeg integreret mit del.icio.us-feed ude til højre, så man kan følge med i hvad jeg går og tjekker ud på nettet og finder interessant – inden længe kommer der også et flickr-feed, så mine billeder kan blive delt med læserne…

Hvis I støder på fejl, så er I velkomne til at lægge en kommentar til denne post!

2 kommentarer til “Så for satan..”

Lukket for kommentarer.