Kategorier
kimblim.dk nothingness

Op til overfladen

Jeg kan hermed officielt meddele at kimblim.dk nu er 100% Cliche-fri! Det er en stor dag, nok ikke set magen siden befrielsen i 1945 eller euforien efter EM-finalen i 1992! Nedetiden var stærkt begrænset, faktisk tror jeg overhovedet ikke at den var der, så det må siges at være det man i fagsproget kalder for en succesfuld launch.

Jeg kunne dog ikke have gjort det uden min gode kollega og serverkonge extraordinaire, Mr. Schack, som fortjener stor tak. Så tak.

Inden jeg afslutter den svada og forhåbentlig sidste kapitel i Cliche-sagen, vil jeg lige smide den email-udveksling der fulgte efter min telefonsamtale med firmaet:

Jeg vil gerne have rykket kimblim.dk fra windows til linux, da jeg benytter mig af php.

/kim johannesen

Hvortil jeg modtager svaret:

Hej

Har du en backup af hjemmesiden, da vi ikke flytte siden med

Venlig hilsen
Supporten
Cliche.dk A/S

Læg her mærke til at “Supporten” ikke kan finde ud af at bruge nutids-formen af ordet “flytte”.
Og det er så på dette tidspunkt at jeg begynder at blive ubehagelig:

Sig mig lige engang: Er I fuldstændig sindssyge?

Først lukker I for php-scripts uden at orientere kunderne og nu vil I have at kunderne selv skal tage backup af siden inden I flytter den? har I hørt om ordet “service”? Det er jo ironisk at det er de gamle, loyale kunder der bliver ramt af dette, og dem vil I åbenbart skide på?

/kim

Men svaret er dog sobert:

Hej

skal ikke kunne sige om vi er sindsyge, men i følge vores foretninge betingelser skal du have en backup af dine side lige meget hvad.

Så Har du en backup. så vi kan flytte dig ?

Der er stadig meget tilbage at ønske af grammatik og stavning fra deres side, men vigtigst her er dog at de forretningsbetingelser han henviser til, ikke er de betingelser som jeg for over 5år siden gik med til.

Oh well, jeg er ude af deres kløer nu og alt er godt igen..
Aaaaah, kan du også mærke den friske luft der er i de nye omgivelser?