Kategorier
design tech

Shift laver informationsarkitektur, design og frontendudvikling

… og det er et firma, jeg har startet sammen med Anders Pedersen og Thomas Dybdal 🙂

Som jeg skrev for lidt over en måned siden, så har jeg sagt min stilling som designchef hos Peytz & Co op, og den første måned kunne jeg ikke rigtig afsløre for meget, da de to andre stadig sad i deres gamle stillinger.

Shift

Nu er sløret løftet, og jeg fortæller vidt og bredt til alt og alle om hvad Shift egentlig er ,og hvad vi gerne vil opnå.

Kort fortalt, så beskæftiger Shift sig med brugeroplevelser – eller for at bruge et branche-udtryk: UX. UX-laget består af mange ting, og vi kan hjælpe med stort set det hele, men vores kernekompetencer er informationsarkitektur (IA), webdesign og frontendudvikling.

Shift

Jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til livet som selvstændig, selvom jeg udemærket er klar over at det ikke bliver nogen dans på roser. Om jeg bliver nødt til at arbejde 70 timer om ugen, som min gamle chef på Jubii, Martin Thorborg mener, eller om jeg kan klare mig med mindre er endnu uvist, men den følelse jeg sidder med lige nu, er at arbejde ikke føles som arbejde, men som interesse og drevet af lyst. Og lad mig fortælle jer en ting: Det er fandme fedt! Nogen gange læser man iværksætter-clichéer i stil med “Iværksættere glæder sig til mandag morgen som lønmodtagere glæder sig fredag eftermiddag”, og jeg er ikke specielt stor fan af den slags, men jeg kan godt genkende idéen bag ved.

Hvis du kender nogen, der kender nogen, der har brug for noget godt webdesign, hvor der er tænkt over detaljerne, og som naturligvis fungerer på tværs af enheder (Responsive Web Design), og hvor fokus er på at skabe forretning via gode brugeroplevelser, så vær sød at pege dem hen i vores retning. Vi lover at være professionelle og søde, men også at stille de rigtige og, til tider, ubehagelige spørgsmål. Vi har også nogle profiler på diverse netværk, som du meget gerne må dele/like/plusse eller hvad man nu gør:

Nå ja, og når du har set vores super-gode hjemmeside, så smid noget feedback min vej.