Kategorier
nothingness

Min første 30 days challenge

Jeg er syv dage inde i min første 30 day challenge.

Det er noget jeg er blevet inspireret til at en gut, der hedder Matt Cutts, som normalt skriver nogle lidt nørdede og ret tekniske indlæg på sin blog, men ind imellem så skriver han også om nogle udfordringer han giver sig selv over 30 dage – deraf navnet: 30 day challenge. Nogle af de ting, han er gået i krig med er bl.a. at undgå at spise sukker, leve som veganer, lære 30 nye ord, skrive en roman og opgive brugen af Twitter.

Jeg har faktisk også hørt (jeg husker ikke hvor, desværre) at hvis man vil lægge en dårlig vane på hylden eller tillægge sig en ny (og forhåbentlig god) vane, så tager det omkring en måned, og at man kun kan fralægge/tillægge sig én vane ad gangen. Om dette passer er jeg lidt i tvivl om, så hvis der er nogen der kan af- eller bekræfte det, så er de meget velkomne til at smide en kommentar.

Nå, men tilbage til min helt egen udfordring. Jeg havde faktisk ikke tænkt vildt meget over det, men jeg sad i en samtale med min gode ven Bo og snakkede om den dårlige kvalitet af Ekstra Bladets artikler på nettet, og så blev vi ret hurtigt enige om at holde op med at bruge deres hjemmeside de næste 30 dage – og for mit vedkommende kommer det forhåbentlig til at vare ved derefter også. Jeg skrev om det på Twitter, og faktisk var der en mere, der hoppede på vognen, så jeg må beklage overfor annoncesælgerne på eb.dk, men der er ihvertfald tre læsere mindre lige nu 🙂

Men det er sgu da pisseletfik jeg at vide fra flere kanter. Tja, måske, men selvom jeg synes kvaliteten af Ekstra Bladets artikler er bund-elendig, så er der faktisk noget som de er rigtig, rigtig dygtige til: at opdatere siden hele tiden. Når man, som jeg, sidder foran en computer 8-10 timer om dagen og har nogle små, hurtige pauser ind imellem, så bliver de ofte brugt på nyhedssider, og der er det vigtigt at de er opdaterede hele tiden. Derudover så skriver de også ret meget om fodbold, som de faste læsere ikke er i tvivl om at jeg går op i.

Men, som sagt: jeg er syv dage inde i min første 30 day challenge. Hvordan går det så? Uden problemer, faktisk! Den første aften kom jeg af ren vane til at skrive eb.dk i adresselinjen på min browser, men jeg nåede at stoppe mig selv, og derefter er det gået ret nemt. Jeg håber det fortsætter, og så kan det jo være at jeg giver mig selv en ny udfordring på et tidspunkt.

Matt Cutts har iøvrigt været en tur forbi TED og holde et kort foredrag om konceptet, hvilket du kan se en video af på deres hjemmeside.

En kommentar til “Min første 30 days challenge”

Lukket for kommentarer.