Kategorier
politik

Børn er en gave, ikke en ret

Forleden læste jeg en artikel på Politiken.dk om barnløse par, som jeg havde tænkt mig at blogge om. Nu kom Niels Krause-Kjær mig i forkøbet ovre på Berlingske-bloggen, og han skriver nogenlunde, hvad jeg havde tænkt mig at skrive, så hop derover og læs det istedet.

En par små tilføjelser vil jeg dog gerne lige komme med:

  • Det er efter min mening forkert at bøsser og lesbiske får statens hjælp til at få børn vha. kunstig befrugtning – ikke fordi jeg er homofob, men fordi det ikke er biologisk muligt for dem at få børnene på almindelig vis, og hospitalsvæsenet bør primært være til folk der er syge. Til gengæld er jeg 100% for at homoseksuelle skal kunne adoptere på lige fod med heteroseksuelle.
  • Det er bekymrende at enlige kvinder kan blive kunstigt befrugtet på private klinikker. Skal enlige mænd så kunne adoptere også? Nej. Det er en skævvridning af samfundet og stik imod ligestilling, som kvinder ellers har råbt op om i 40-50 år efterhånden.

Og så fik jeg da ellers åbnet for den can of worms 🙂 Kommentarer velkomne…

En kommentar til “Børn er en gave, ikke en ret”

Du må lære at leve med, at vi lever i et samfund, hvor der hersker en udpræget krævermentalitet. Det er vel bagsiden af medaljen ved vores velfærdssamfund.

Det er ulykkeligt for de barnløse par, men det kan ikke være skatteydernes opgave at finasiere.

Jeg har svært ved at se, hvorfor det her er en can of worms? 🙂

Lukket for kommentarer.