Kategorier
nothingness

Krea-Kim

Jeg er typen der ikke kan lade være med at sidde og lave små kruseduller, når jeg sidder i møde eller snakker i telefon. Sådan har det altid været, og sådan vil det nok altid blive ved med at være. Ved siden af min computer (på arbejdet) ligger der et foldet A4-ark, som jeg noterer mit tidsforbrug ned på – nogle morgener bruger jeg lige et par minutter på at skrive/tegne/illustrere hvad dag det er. Resultatet af alt dette – udover at jeg måske virker lidt fraværende i mødelokalet – kan ses her:

Først et par tilfældige..
word
Word

SS
S og S – ved ikke hvorfor, men jeg tegner ofte lige præcis det bogstav..

killer widgets på post-it
Opgaven var at vælge fem killer widgets – associationen lå ligefor… (arb.relaterede noter er censurerede Rigmor Zobel-style). Iøvrigt: post-its er en af verdens bedste opfindelser nogensinde.

Mexicansk skull
Et mexicansk inspireret dødningehoved (for dét hedder et skull nemlig på dansk!)

Og så kommer der lidt ugedage fra timesedlerne..
Mandag

Onsdag

Onsdag

Torsdag

Torsdag

Fredag
Min uforbeholdne undskyldning til tirsdag, som åbenbart ikke er den dag, hvor mine kreative evner udfolder sig…

En kommentar til “Krea-Kim”

Det er da S’er for Snowie…

(F*ck nu skal man kunne regne for at poste indlæg – håber, at 2*6 er 12…)

Lukket for kommentarer.