Kategorier
medier

If you have a problem..

Da jeg var en lille dreng på 7-8 år, var jeg en af de få heldige i klassen, hvis forældre ejede en VHS-maskine. Det er mange år siden – faktisk så mange år siden at man lejede sine videofilm i den lokale Fona-butik! Nå, men noget af det, som jeg glædede mig allermest til dengang, var når min onkel og tante kom hjem fra et af deres mange, jævnlige besøg i England. De havde nemlig videobånd med hjem, og en af de ting de altid havde optaget fra engelsk tv var en genial tv-serie, som jeg blev kæmpe fan af. Nu, lidt over 25 år senere, kommer Hollywood endelig med deres bud på filmatiseringen af… (indsæt fanfare og trommehvirvel)….

The A-Team!
https://www.youtube.com/watch?v=z93AADd2Dpo

Så hvis du har et problem. Hvis ingen andre kan hjælpe. Hvis du kan finde dem. Kan du måske hyre…. The A-Team!