Kategorier
brok

Hvad f….n tænker Frisko på?

Man omdøber sgu da ikke verdens bedste is? og så til “Nogger“? Jeg er tvunget over i det engelske sprog her: What the hell were they thinking?

Top Hat bliver til Nogger

Man fristes sgu til at kalde de ansvarlige for nogle ogge-nogger.. tihi.

8 kommentarer til “Hvad f….n tænker Frisko på?”

Heps all… nu vi er i det nostalgiske hjørne, så er der et mysterie, jeg gerne vil have hjælp til at løse. Det drejer sig om sodavanden Imtro, der blev lanceret i – så vidt jeg husker – midten af 80’erne. Den kan ikke have været ret populær, da den hurtigt blev pillet af sortimentet. Jeg tror det var en dansk sodavand – den havde samme farve som en Smirnoff Ice, men var selvfølgelig ikke en alkohols-sodavand. Som jeg husker det, havde den en meget sød og kokos-agtig smag. Logoet var noget typisk 80’er-like med et lyn der brød fonten (som – så vidt jeg husker – var i lilla eller lyserød).
Jeg kan ikke finde noget som helst om den – har googlet så godt jeg kan… yet nothing! Kan jeg have husket navnet forkert, oder?

Nopes, jeg kan godt huske at vi har snakket om den før – og det er jo ikke specielt hjælpsom at når man søger efter den på diverse søgemaskiner, så er de eneste resultater link til andre fora, hvor du har spurgt om den 😉

Kan det have været en lokal sodavand – altså som i ikke distribueret i hele Danmark…

Det lokale bryggeri skulle i så tilfælde være Carlsberg, da det var på mit barneværelse på Vesterbro, jeg havde al den merchandise… jeg ved det ikke, jeg undrer mig bare over, at den er gået så meget i glemmebogen. Der må sgu da være en eller anden sodavandshistoriker eller en der samler på etiketter, som kan huske noget.

Lukket for kommentarer.