Kategorier
medier Skulderklap

Anbefaling: Generation Kill

Generation Kill

I sommers kørte serien Generation Kill henover skærmene på HBO i USA, og som så mange andre af HBO‘s serier, har Canal+ også købt denne, og den vil blive vist fra den 13. november.

Der er tale om en miniserie (syv afsnit af ca.70 minutters varighed), som viser de amerikanske styrkers indtog i Irak, men hvor amerikanske serier ofte har en tendens til at glorificere krigen og være en tand for patriotiske, så er Generation Kill et lidt mere brutalt syn på forholdene, og man får som seer lov til at tænke lidt over tingene og drage sine egne konklusioner. Men hvad skulle man ellers også forvente, når man ved at manuskriptet er skrevet af samme forfatter, som stod bag den absolut geniale The Wire (endnu en HBO-serie, som også anbefales herfra – køb den på Amazon). Serien er iøvrigt baseret på en bog skrevet af Rolling Stone-journalisten Evan Wright, som (naturligvis) er en af de karakterer man følger i serien.

Jeg anbefaler den hermed på det varmeste og giver den et officielt kimblim.dk-skulderklap – serien er blandt de fem bedste jeg nogensinde har set. Hvis du ikke har tænkt dig at bestille Canal+ bare for at se serien, så forudbestil den på DVD hos Amazon – det har jeg gjort.

2 kommentarer til “Anbefaling: Generation Kill”

Nemli’ ja. Det var satme kræs! Pissespændende og flot.
(- Også selvom Alec Baldwin ikke var med 😉 )

kh og go weekend,
JAKOB

Lukket for kommentarer.