Kategorier
brok tech

Home – årets webchamp

Det danske magasin, Computerworld.dk, har netop kåret vinderne af Webchamp08, som er en pris, der gives til hjemmesider der har gjort det godt i det forgangne år. Den overordnede vinder i år blev ejendomsmæglerkæden Home, som ifølge en af dommerne, Claus Sølvsteen, har et website, der ..

er smukt udført fra A til Z

Jeg funderer over om det er det samme website, som jeg kom ind på, for det home.dk, som jeg besøgte…

Og det tog mig mindre end tre minutter at finde den stribe fejl, så mon ikke der gemmer sig flere?

Nogle er fejlene vil de fleste måske bare ryste på hovedet af, men jeg vil mene at tilgængeligheden af et website, der får en pris som årets webchamp, bør være helt i top, og det er tydeligvis ikke sagen! Når folk fra branchen skal anerkende websites, så kan man da vel for helvede godt forlange, at dem der løber med priserne, også har leveret et ordentligt produkt, der..

er smukt udført fra A til Z

Eller hvad?

PS: Min tidligere arbejdsgiver (og dermed jeg selv i et vist omfang), TDC, var også nomineret til en af priserne. Det er dog ikke de sure bær, der gør at jeg skriver dette indlæg, men snarere en foragt for en branche, der hylder amatør-agtigt arbejde. Lad os dog hæve standarderne!!!

7 kommentarer til “Home – årets webchamp”

Desuden – selvom det selvfølgelig er en helt anden snak – er danboligs side den, med længder, bedste på området. Den har langt bedre og mere relevante features, er mere logisk opbygget og virker – rent funktionelt – overlegen i forhold til homes (for ikke at tale om alle de andre (ejendomsmæglersider), der nærmest er grotesk ringe).

Hej Kim. Velkommen hjem til DK.

Din pointe med indlægget er helt forståelig, men én vigtig ting at huske på er, at “Webchamp” ikke er kårring af DK bedste hjemmeside, men DK mest markante web-personlighed. Dvs. det er Hanne Brandt der er årets webchamp og ikke home.dk.

@Matias:
Jeg husker det som om Nyboligs var den bedste, dengang jeg ledte efter bolig, men mit umiddelbare indtryk var at de allesammen var ret dårlige.

@Romme:
Fair point – det ændrer dog ikke ved at “branchen” så lige har kåret en webchamp, der står bag et website, der halter på nogle væsentlige områder. Not good enough.

Ok, saa du vil gerne haeve standarderne, men hvad goer du selv for det ?

Hvor finder jeg dine artikler, blog posts og forum indlaeg om hvodan man koder paen HTML og laver ordentlig CSS ?

Det ville vaere fresh med hoejere standarder, ja, men det ville ogsaa vaere fresh hvis folk som sig selv laerte fra sig. Spit it out.

@Daniel:
Du har naturligvis ret, men kimblim.dk er en personlig blog og derfor ikke det rette sted at gøre sådanne ting. Jeg har bidraget i mange forums og på mailinglister med gode råd og løsninger, og jeg har da også overvejet at lave en selvstændig blog til emnet.

Det ændrer dog ikke ved at den branche vi begge er beskæftiget i lige har hyldet et website/en person, som jeg ikke synes gør det godt nok.

Lukket for kommentarer.