Kategorier
medier nothingness tech

Jeg har fundet mit drømmejob!

Vi render vel allesammen rundt og har et drømmejob (udover professionel fodboldspiller, naturligvis), og sådan er jeg da også. Nogen gange kan man så være heldig og støde på det drømmejob, og nu har jeg lige set et jobopslag, der lyder helt præcis som det jeg gerne vil:

  • Udvikle prototyper med XHTML, CSS og Javascript
  • Arbejde med brugeroplevelser
  • Hjælpe designafdelingen med teknisk vejledning
  • Være “web-evangelist” og prædike om standarder
  • Researche nye produkter og teknologier
  • Deltage i den kreative proces

Derudover er det hos et rigtigt stort website, der har vundet store priser som “bedst indenfor sit felt” tre år i træk, så udfordringerne og ambitionerne ville helt sikkert være i top! Jeg opfylder de fleste af kvalifikationerne til jobbet og er ret sikker på, at jeg har en god chance for at få det!

Men.

Jeg søger det ikke. Ser du, stillingen er nemlig hos New York Times, og selvom jeg ikke er 110% sikker, så har jeg en idé at kontoret ligger langt væk fra Islands Brygge, og man kan nok ikke arbejde hjemmefra.

Iøvrigt vil den heldige person der får jobbet, også komme til at arbejde under Khoi Vinh, som er noget nær en guru indenfor grid-baserede designs.

En kommentar til “Jeg har fundet mit drømmejob!”

Lukket for kommentarer.