Kategorier
medier politik

Dansk Folkeparti – når dumheden når nye højder

Så kom det længe ventede valg, og om små tre uger er det altså tid til at bevæge sit magelige legeme ned mod det lokale valgsted. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvor mit kryds skal sættes, men en ting er dog helt sikkert: Det bliver hverken hos Dansk Folkeparti eller hos Enhedslisten.

Jeg har tidligere skrevet her på bloggen, hvorfor min stemme aldrig nogensinde går til Enhedslisten igen, og grunden til at jeg aldrig kunne finde på at stemme på DF ligger sådan set ligefor: Jeg synes de er nogle ubehagelige mennesker, med en retorik langt under lavmålet.

Deres seneste ubehagelighed skriver Politiken om idag, nemlig at de bruger en tegning af profeten Muhammed i deres kampagnemateriale. Helt ærligt: hvorfor skal de absolut provokere så vildt, at hele verden igen vil ryste på hovedet af Danmark? Beskeden i kampagnen – “Ytringsfrihed er dansk, censur er det ikke” – er jeg naturligvis enig i, men det betyder jo ikke at man skal stille sig op og råbe et budskab, som vil fornærme en hel masse mennesker bare fordi man kan.

En kommentar til “Dansk Folkeparti – når dumheden når nye højder”

Jeg er helt på linie med dig. Det bliver hverken DF eller Ø. Mon ikke jeg ender på SF som jeg normalt plejer. Nu kan jeg jo ikke stemme direkte på Manu mere.
Så i øvrigt en meget sjov lille analyse i dag af alt det her med NA og hvem de peger på. Den skitserede, at eftersom Fogh har udskrevet valg uden at gå af, kommer der kun en ny regering, såfremt der er et flertal i oppositionen. Det betyder højst sandsynligt, at NAs stemmer bliver væsentlige. Det den påpeger er, at NA´s udsagn om, at de kun vil pege på Fogh, hvis det bliver uden DF, slet ikke kan lade sig gøre. For hvis de peger på fogh som forhandler, og VKO vinder valget, ændres sammensætningen af regeringen og dens parlamentariske grundlag ikke. Dermed vil NA blive nødt til at samarbejde med DF, og det kan ihvertfald give nogle problemer. Jeg hørte også Pia K udtale, at hvis grundlaget kom til at hedde VKO+NA, ville der blive lynvalg umiddelbart efter igen.

Så smid ikke Jeres stemmer på NA, hvis I ikke vil have en regering, der bygger på DF!

Lukket for kommentarer.