Kategorier
mac tech

Nu skal det prøves: Mac

imac
Igennem arbejdet er vi blevet tilbudt at købe en computer igennem en medarbejder-PC-ordning, hvilket kort sagt vil sige at vi kan købe en computer til ekstremt fordelagtige priser. Udvalget bestod af både stationære og bærbare, og for første gang både Windows-maskiner og Apple-maskiner.

Jeg har aldrig nogensinde ejet en Mac før, og har egentlig ikke brug for en computer, men de er så svinebillige, at jeg har bestilt en iMac. Jeg skal afdrage et beløb hver måned der svarer til tre gode pizzaer, og jeg tror ikke jeg får chancen for at prøve en Mac billigere, så jeg slog til.

Jeg har aldrig været religiøs mht. valget af platform, men der er dog et par facts, som jeg ikke mener man kan komme udenom:

  • Apple laver nogle utroligt flotte produkter
  • Apple-brugere kan være pisse-irriterende og prædikende

Vi får at se hvad mine oplevelser med Mac bliver, og jeg skal nok prøve at holde jer orienteret her på bloggen. Jeg er faktisk lidt spændt på oplevelsen..

Bonus-nørde-info: Det er en 24″ med 2.4ghz og 1gb ram…

7 kommentarer til “Nu skal det prøves: Mac”

Overvejer at hoppe på en Mac Book Pro men skal lige undersøge, hvor problemfrit det er at køre xp/vista på den …

I øvrigt ud fra samme betragtning – 7k for en 15k bærbar … så handler det ikke om behov 🙂

@Hal:
Det er tre år ligesom den forrige pc-ordning og til en nettopris af ca.200kr om måneden..
Man kan ikke hoppe ud af ordningen medmindre man fratræder sin stilling, så hvis jeg bliver træt af Mac’en, kan jeg jo bare sige op 😉

Ok – jeg har netop betalt 800 kroner for udkøb af min tv-pakke. Ville egentlig have afleveret den tilbage, men vi bruger skærmen som tv i soveværelset, og selvom den både er lille og dårlig, så for man ikke meget nyt for den pris 🙂

Blot en observation:
1 Gb RAM er lige i underkanten – specielt hvis man vil køre Windows (med VMware eller Parallels). Den flyver fint med 1 Gb, men man bliver gladere med mere.

Apple’s originale ram urimelig dyr, men hvis du finder på at opgradere, så er http://www.crucial.com/ normalt rimelige…

Det er faktisk super interessant at Apple nu er med ude i en virksomhedsordning – viser at de virkeligt har vind i sejlene og henter markedsandele. Enjoy

Jeg er bange for at den slags nymodens dimser ender med at blive for varme og ødelægge bordplader m.v. 8-(

Heldige asen, du har jo ret:-) Det er jo et ordentligt design og en god kvalitet (bedre end pizza:-)

Lukket for kommentarer.