Kategorier
nothingness

På vej i form

Jeg er begyndt i et træningscenter. Øv. Jeg hader træningscentre.

Heldigvis er der et træningscenter her på arbejde, hvor det for det første er ekstremt billigt at træne (70kr./md.), og for det andet så er der aldrig nogen, der bruger det. Jeg har nu benyttet mig af det fire gange, og hver gang har jeg været mutters alene, og det synes jeg egentlig er meget rart. Jeg gør det så også tidligt om morgenen, inden jeg hopper op på min plads, og jeg tror ikke at det er den normale “træningstid”.

Jeg løfter ikke vægte (kedeligt), men benytter mig kun af trappemaskinen (stairmaster), og jeg kan godt mærke at jeg ikke er i super form, men det kan jeg jo komme! Jeg har sat mig for at træne tre gange om ugen, og det tror jeg på jeg kan holde. 45 minutter bruger jeg på at joske op og ned af trapper, og det er faktisk pænt hårdt, selvom jeg kun er på niveau 6 ud af 12. I næste uge hopper jeg op på 7.

Der er som sådan ikke noget decideret formål med min pludselige trang til at komme i form, men det hjalp da lidt på motivationen, at jeg er blevet meldt til Carlsberg Cup, sammen med bl.a. hiphop-fotografen, Jesper Skoubølling.

Tjek iøvrigt min gode ven Smølf, der har besluttet sig for at løbe Copenhagen Marathon i år… Det synes jeg sgu’ er sejt!

2 kommentarer til “På vej i form”

Hatten af for at du er kommet igang! Jeg har også besluttet mig for at nu skal det være.
Eftersom jeg næsten døde sidste gang jeg løb en tur (jeg blev syg og det var faktisk starten på en influenza som varede en uge!), tror jeg også at det er bedre at jeg finder andre sportsgrene…

Bare fyr den af neger….
Så løber vi Marathon´en sammen næste år 😉

Lukket for kommentarer.