Kategorier
kimblim.dk nothingness

Writers Blog?

Jeg blev spurgt fornylig om jeg led af “Writers Blog”, hvilket jo er et smart lille ordspil på det mere velkendte “Writers Block”. Tihi. Nej, det gør jeg ikke, men jeg har enormt travlt for tiden, og derfor kniber det lidt med opdateringerne på det personlige website.

Men! Hvis du har en idé om hvad jeg skal skrive om, eller hvis du gerne vil se flere indlæg af en bestemt slags, så smid da en kommentar!

Kunne du f.eks. tænke dig at læse mere om nørderi? Om fodbold? Om mine daglige observationer? Om politik? Om trafik? Om nye film?

2 kommentarer til “Writers Blog?”

Måske skal jeg ændre mit RSS feed, til at vise din “dagens foto” opdatering?

Men du kan da gå i gang med at diskutere politik på din blog, det har jeg stor succes med 😀

Lukket for kommentarer.