Kategorier
brok tech

Farvel BS Player

Gennem de sidste 3-4 år har BS Player været min foretrukne software når det kom til videoafspilning. Ikke mere.

Efter en lille stribe mindre uheld med min BS Player, ville jeg re-installere den og det førte mig naturligvis til deres website, hvor jeg ville downloade den seneste version. “Still Free” stod der, og jeg trykkede på knappen, fik filen ned og gik igang. Hov! Hvad er nu det? Man skal installere noget andet software for at BS Player virker? Dette andet stykke software hedder “Whenu Save”, og er ren og skær spyware af værste skuffe. Øv. Føj. En google-søgning på “Whenu Save” viser da også at adskillige anti-virus og anti-spyware firmaer har dem på deres liste.. Lige pludselig betyder bogstaverne BS noget helt andet.

Nå, nu forsøger jeg mig så med VLC Player, som indtil videre virker lidt begrænset ifht. BS Playeren, men den får chancen.

En kommentar til “Farvel BS Player”

Jeg kører også VLC player, den er bestemt en øjebæ og ikke så fiks at ‘spole’ med, men den kan i det mindste afspille det man gerne vil se højt og tydeligt.

Lukket for kommentarer.