Kategorier
nothingness rejser tech

Steder jeg har boet og besøgt

Først var det chefen der gjorde det, dernæst fulgte kronprinsen efter og nu er det så blevet min tur til at lege lidt med Google Maps og implementere dem på en eller anden fancy måde.

Jeg har derfor lavet en lille side, som illustrerer hvor jeg har boet og hvilke steder jeg har besøgt – det er endnu ikke alle stederne der er blevet plottet ind, hvilket forklarer det lille og utrolig trendy “Beta”, der følger med siden.

Jeg synes egentlig idéen er sjov nok, men det irriterer mig grænseløst allerede nu, at der ikke findes mere detaljerede kort over Sydafrika, som jo er det mest interessante sted jeg endnu har besøgt. Dog skal der være ros, idet det er utrolig nemt at implementere, hvis man har bare den mindste tekniske forstand.

4 kommentarer til “Steder jeg har boet og besøgt”

Tillykke med fødselsdagen!
Og tak for opbakningen i forhold til mit rygestop ;o) Er da ikke faldet i endnu. Så langt så godt.
./Mariah

Lukket for kommentarer.