Kategorier
fodbold

Farvel til mit hadehold nr.1

Tja, så rinder VM mod enden, og på søndag mødes Italien og Frankrig i finalen. Jeg synes generelt det har været et ringe VM af flere årsager, men først og fremmest fordi jeg er træt af at se på de konstante forsøg på at snyde sig til straffespark og forsøg på at få modstanderne smidt ud. Jeg husker ikke kampen, men hvor var det dog en fryd, da jeg så en dommer give et gult kort til en spiller, der signalerede til ham at en modspiller fortjente det. Selvfølgelig har jeg også været træt af mediernes latterlige forherligelse af Brasilien, som man vel godt kan kalde fodboldens svar på Apple – til tider præsterer de noget virkelig godt, men resten af tiden lever de på ren hype og fanatiske tilhængere.

Nå, jeg må videre i teksten og skrive om det jeg egentlig ville omtale, nemlig mit nye hadehold: Portugal. Jeg har altid haft det lidt svært med en spiller som Deco, der i mine øjne falder ved den mindste kontakt og overspiller situationen helt vildt. Carvalho har heller aldrig været blandt mine favoritter – en position han har opnået ved at spille for Chelski og slippe afsted med stort set al slags svineri i den engelske Premier League; vi snakker alt fra at bruge hånd i eget felt til at give Quinton Fortune en albue i hovedet lige foran dommeren. Ikke lige min kop te. MEN! Nu har Ronaldo overtaget prisen som det dummeste svin på Portugals hold, og det selvom manden til daglig spiller i Man United! For det første er det ufattelig dårlig stil at forsøge at få en spiller fra modstanderne smidt ud, men det er endnu dårligere stil, når den spiller til daglig er ens holdkammerat! Jeg snakker selvfølgelig om Wayne Rooney, der i kvartfinalen blev præsenteret for det røde kort. Om det røde kort var fortjent eller ej er egentlig sagen fuldkommen uvedkommende, det der er interessant er at Ronaldo løber 20 meter for at overbevise dommeren om det, se selv:

Det er fandme skuffende, når man tænker på at de to til daglig er gode venner og holdkammerater! Derfor er det så meget større fryd at se Ronaldo tude efter at Frankrig slog dem ud igår – faktisk burde man takke Frankrig, eftersom de har sendt både Brasilien og Portugal ud! Portugal har vist sig som det hold, der falder lettest og overdramatiserer enhver situation, og derfor synes jeg det her billede er superfedt:
Beckham griner af Valente

Man kan lige forestille sig hvordan Valente overspiller situationen, og Beckham har kun et hånligt grin tilovers for det.

Farvel Portugal. Farvel Ronaldo. I er nogle usympatiske svin, og I vil ikke blive savnet!

8 kommentarer til “Farvel til mit hadehold nr.1”

Brasilien er stadig nr. 1, men Portugal kommer ind på en meget, meget klar 2. plads over hadehold.

Brasilianerne overspiller altså også… læg mærke til Roberto Carlos, Adriano, Cafu og Ze Roberto f.eks. Hver gang en modstander rører en brasilianer, er de helt henne ved dommeren og markere (ret aggressivt faktisk), men begår en “basser” noget, slår man ud med armenene og sender dommeren det bedende “hundeøjne-blik” – “jamen dommer, vi er jo brassere for pokker – vi SKAL jo have lov til det hele, ved du nok”. Bah!
Brasilianerne er tilmed så selviscenesættende, at det er til at brække sig over… deres konstante bede-sceremonier når de har vundet en kamp, deres selvfede udtalelser om, at “de spiller sig i form og topper i finalen” (stod det til Brasilianerne selv, kunne resten af verden spille om værdigheden til at møde dem i finalen) – nå ja, Perreira, men havde Brasilien ikke været placeret i en badeferie af en indledende gruppe (business as usual), havde det nok ikke været tilstrækkeligt, at håbe på at formen på et tidspunkt ville indtræffe, for så var de røget ud på røv og albuer længe inden.

Vive la France for den lektion de gav både Brasilien og Portugal. I finalen er jeg dog mest til italienerne… selvom jeg da godt kan acceptere, hvis Zidane får lov at løfte pokalen til sidst.

Oy. Glemte lige: Sune og jeg talte faktisk om igår, at det må være sproget der trigger denne usympatiske og helt ustyrligt egocentriske tilgang til sporten. Argentinerne er iltre, italienerne og spanierne ligeså, englænderne, ghaneserne og tyskerne går (også lige lovligt meget) til stålet, men ingen af disse hold har jo den der særlige evne til, at sætte sig selv i offerrollen.

Tror da vist liiiiige, at du skal se min sprit-nye MacBook, før du disser Apple yderligere 😉

P.S. Portugiserne er nu rare for øjnene…

Dejligt at Portugal aka Team Hollywood endelig fik som fortjent. Nu håber jeg bare at se italienerne lide samme skæbne, for de har da om nogen fedtspillet sig igennem turneringen.

Desuden er primadonna-faktoren ganske høj i den italienske frisørsalon, og jeg hepper for en gangs skyld på de mange frøspisende negere, som udgør det franske mandskab.

I øvrigt en super dommer i den sidste semifinale!!

Snowie: Jeg dissede ikke Apple – sagde bare at det var overhypet ligesom Brasilien. De har lavet nogle fremragende produkter (Powerbooks) og nogle lorteprodukter (iPod + iPod nano).

Don T: Jeg holder faktisk med italienerne på søndag i modsætning til hvad jeg plejer. De har spillet rigtig godt, og jeg synes primadonna-faktoren har været noget nedsat hos dem i dette VM.

Matias: Du ved jeg også hader Brasilien, men Portugal har altså virkelig fået mit pis i kog denne gang. Desuden er det mindst ligeså meget den medieskabte hype omkring Brasilien jeg hader, som det er selve holdet.

RONALDO ER VERDENS BEDSTE!
du er da bare en taber, hvis du skiver sådan noget.
portugal er de sejeste, og UNITED ER ENDU SEJERE!

Jaja, vi ved jo alle at Portugal er idiote, Brasilien er spassere, Frankrig er dumme osv.

Hvad med Danmark, tror I I er bedre end andre? Jeg har boede her hele mit rimelig kort liv og meget sjældent har jeg følt danskere være åbne og fair.
I tror at dem som ikke drikker øl og gammel dansk er unormale og skal nærmest smides ud af landet. Hvad fanden tror I I er??
I kan tro hvad I vil men Portugals hold er langt bedre and mange andre. Det sku ikke for noget vi er blandt de 4 bedste i verden i VM…
Og jeg er bare sååååå glad at Frankrig tabte VM mod Italien… Det var på tid at de lærte at være lidt mere humble…

Det burde I danske også lære.. Bare fordi I vandt én gang mod Brasilien tror I I er noget… Og så kan I ikke engang vinde mod Spanien til EM kvalifikation i Danmark!!… Losers…

Lukket for kommentarer.