Kategorier
brok

Din? Min!

Kan I huske min cykel? Hvis I ser den, så sig lige til vedkommende der kører på den, at han/hun gerne må aflevere den tilbage – og at han/hun i øvrigt glemte at spørge om det var ok at låne den.

Far er ikke sur – far er f**king vred og klar til at tage vedkommende og hænge ham/hende op i bollerne/patterne i en rulle pigtråd! Det er sgu’ da min cykel, dit dumme svin! Fat dog forskellen på dit og mit, og lad være med at tage ting, der ikke tilhører dig! Hvor svært kan det være?

4 kommentarer til “Din? Min!”

Jeg har altid drømt om at snuppe en cykeltyv på fersk gerning og komme ud med 7 års indenbrændthed gennem en jernstang.

Så jeg står til rådighed for et eventuelt hævntogt med ulåst cykel som lokkemad og efterfølgende kollektiv straf over for en tilfældig kollega fra den usle cykeltyvbrancheforening.

Lukket for kommentarer.