Kategorier
brok

Død over SKAT

Død over SKAT
Jaja, jeg ved det godt, jeg burde holde mig fra computeren og nyde min fridag, men jeg var simpelthen lige nødt til at få min vrede ud her!

Jeg har et mindre firma, som jeg skal have lukket da der ikke rigtig er nogen grund til at holde det i live mere, så jeg brugte min formiddag på at køre ud til Tagensvej til ToldSkat på Finsensvej, så jeg lige kunne få ordnet de formaliteter derude. Men, nu er ToldSkat jo blevet til slet og ret SKAT, og derfor var det kontor blevet omdannet til et motorkontor, men de var da flinke nok til at henvise mig til SKAT på Teglholmen. No problemo, jeg kører da mod Teglholmen, som jeg udemærket ved hvor ligger, for jeg arbejder nemlig på Teglholmsgade til daglig, og Teglholmen ligger jo lige ved siden af.

Jeg kørte dog rundt på Teglholmen et stykke tid og der var ikke skyggen af en stor offentlig bygning, hvor man kunne ordne sådanne ting, og jeg måtte til sidst ringe til oplysningen, som gav mig nummeret til SKAT. Da jeg ringede til dem for at få den præcise adresse oplyste de mig om at de lå på Sluseholmen 8. Sluseholmen? Hvorfor fanden blev jeg så henvist til Teglholmen? Oh well, jeg satte retning mod Sluseholmen, som jeg tilfældigvis også ved hvor ligger, fordi jeg har arbejdet for et firma, der har en afdeling der..

Jeg fandt uden problemer den grimme bygning der udstrålede “Vi tager dine penge med glæde“, og konstaterede at det måtte sgu være SKAT. Ganske rigtigt, og jeg begav mig indenfor og henvendte mig i receptionen, for at høre hvem jeg skulle snakke med. “Det er i Kampmannsgade” sagde damen frisk og frejdigt, selvom hun sagtens kunne se at det var det helt forkerte svar. Jeg fortalte hende om de flinke mennesker på Finsensvej, der havde henvist mig til Teglholmen/Sluseholmen, men hun kunne ikke rigtig hjælpe mig, og måtte meget lidt (alt for lidt, hvis du spørger mig!) beklagende henvise mig til et nyt kontor. Er der nogen her der kan hjælpe mig med at finde det kontor på Kampmannsgade på det her fine kort?

Jeg hader offentlige instanser der ikke aner hvad de laver.

2 kommentarer til “Død over SKAT”

Hej med dig
Jeg har læst din mening om skat, kunne ikke styre mig ved at ikke kommenter.
Jeg havde også endnu en dårlig situation med ToldSkat. Hvor jeg blev kastet rundt i tre måneder. Jeg har beklageligt en store had for dem som komer aldrig til at glem.
Jeg ville beskrive helle situationen, men så ville det tage flere timer. at toldskat er ikke der for at hjælpe folk men til gengæld for at skæbe folk problemer og bagefter for et dyrt pris med store regninger som de har selv ikke styre på hvad dette regninger dække over, løser det problemet.
De har opkravet et beløb på 202000,kr.hvilket var fuldstændig ulovlig. Når jeg ringede til dem for at vide hvad beløbet dække over var han selv ikke klar over hvad det regning var for. Hver gang jeg ringe til ham finde han på en undskyldning. ” jeg er ikke på kontor nu,ring om en halv time, g om en halv time er hans telefon slukket. næste dag sige ” jeg er ikke på arbejde idag, ring imorgen,lægge på uden at hører hvad jeg har at sige.
Er gået tre måneder hvor han er stadig i gang med at finde ud af hvad beløbet dække over. ( en spisifikation).

Lukket for kommentarer.