Kategorier
kimblim.dk wordpress

Mine plugins

En af de ting, som jeg er blevet rigtig glad for ved WordPress er muligheden for at tilføje plugins ved bare at kopiere nogle filer. Det betyder naturligvis også at jagten på det perfekte plugin er gået igang, og her er hvad jeg foreløbig har installeret:

  • Del.icio.us Integrator – Et simpelt plugin, der giver mine læsere (som om!), muligheden for at tjekke hvilke links, jeg har fundet værdige til at huske på
  • Flickrrss – Igen, meget simpelt, men det gør at mine flickr-billeder kan blive vist ude i højrebaren.
  • PostieThrane gjorde mig opmærksom på dette plugin, der giver mig mulighed for at tage billeder med min mobil, sende dem via mobil og skrive lidt tekst, hvorefter et cron-job henter mailen og laver det om til et indlæg.
  • Related Posts – Hvis man er inde på et indlæg kommer der i højre side en boks op, der hedder “apropos”, som gerne skulle vise nogle indlæg, der på en eller anden måde relaterer til det indlæg man er igang med. Dette virker ikke helt optimalt, og er tæt på at ryge af igen.
  • Google Sitemaps Generator – Hele verden er gået søgemaskine-optimering-amok – jeg inklusiv, og dette plugin generer et Google Sitemap, så Google bedre kan indeksere siderne, og dermed opnår man (forhåbentlig) en bedre pagerank.
  • WordPress DB Backup – Et backup plugin. Hvem gider miste alle sine data? Not me.

Der er desværre nogle plugins, det ikke er lykkedes mig at få til at virke, og det lader til at det skyldes, at min server kører PHP5, som er noget strengere med hensyn til deklarering af variabler – og jeg har ikke rigtig haft tid til at stikke hænderne i php-koden i plugins’ne.. Anyways, de som ikke virker helt for mig er:

Jeg har tænkt mig selv at lave et plugin, og jeg har da også fået min første idé, men den er naturligvis nødt til at forblive hemmelig.

Iøvrigt fandt jeg en bug i Flickrrss, der gjorde at cachingen ikke virkede, men jeg kunne selv fixe den (hurra for mig!), og jeg har naturligvis gjort udvikleren opmærksom på det..

Mangler jeg nogle plugins? Kom med de kommentarer!

3 kommentarer til “Mine plugins”

Ja, jeg synes du mangler mange…
Her er en liste over plugins som jeg synes er gode at have:

ADHESIVE (http://www.asymptomatic.net/wp-hacks)
COMMENT QUICKTAGS (http://redalt.com/wiki/Comment+Quicktags)
EXEC-PHP (http://www.soeren-weber.net/post/2005/08/18/50/)
GRAVATARS (http://www.skippy.net/blog/2005/03/24/gravatars/)
GRAVATAR SIGNUP
(http://txfx.net/code/wordpress/gravatar-signup/)
SMILEY JAVASCRIPT BUTTONS (http://aranea.zuavra.net/index.php/18/)
SPAMKARMA 2 – RELOADED (http://unknowngenius.com/blog/wordpress/spam-karma/)
SUBSCRIBE TO COMMENTS (http://txfx.net/search/subscribe%20to%20comments%202)
VIPER’S PLUGINS USED
(http://www.viper007bond.com/wordpress-plugins/vipers-plugins-used/)
WP-CONTACTFORM (http://ryanduff.net/projects/wp-contactform/)

Ellers en god idé, med at poste en liste over sin plugins, så andre kan blive inspirerede, eller bare kommentere. Det tror jeg også jeg vil gøre i en eller anden form 😉

Faktisk havde jeg eksperimenteret med Gravatars, men jeg kunne ikke få det til at virke ordentligt – nu har jeg lige brugt lidt tid på det igen, og det lader til at virke nu.. men det er altså ikke verdens bedste dokumentation han har fået skrevet sig!

Lukket for kommentarer.