Kategorier
kimblim.dk medier nothingness

Er jeg mon et medie?

Min gamle chef, Martin Thorborg, har udskrevet en konkurrence på et af sine sites, hvor man kan vinde en kasse kaffekrus, hvis ellers man får nævnt websitets navn i et medie. Thorborg har altid været en genial PR-mand, og da han var chef på Jubii, var der jo ikke den person i det danske land som ikke kendte til portalen – og Thorborg selv.

Websitet der hoster konkurrencen er et debatforum for iværksættere og wannabe-iværksættere, som giver hinanden gode råd på kryds og tværs, og emnerne spænder vidt fra simple moms-spørgsmål (findes der simple spørgsmål af den slags?) til avancerede import/eksport-regler, og jeg vil vove at påstå at alle, der planlægger at gå solo og starte egen virksomhed kan få noget ud af at besøge websitet.

Websitet hedder Amino.dk.

Nu er spørgsmålet så: er kimblim.dk mon et medie? Og hvordan mon jeg får mine krus?