Kategorier
anekdoter nothingness

Jeg skater som en brækket arm

Min blege arm er lige blevet blegere
Jeg er jo fornylig fyldt 30, og i den forbindelse har jeg valgt at leve mit liv nøjagtig som sidst jeg blev “voksen” – altså som da jeg blev konfirmeret. Det betyder blandt andet at jeg har taget min helt store teenage-hobby, skateboarding, op igen.

Da jeg var mellem 13 og 18-19år gik stort set al min fritid på at skate, og pengene fossede ud af kassen, for når man river sine sko op ad et sandpapir-beklædt stykke træ med hjul på, så går ens sko meget i stykker. Ofte. Derudover hænder det jo også at sådan et stykke træ knækker og at hjulene bliver slidt skæve, så alt i alt er det en dyr hobby, når man er en ung knægt med et avisuddelingsjob…

Nå, men som jeg skrev, så har jeg indenfor den sidste måneds tid taget skateboarding op igen, og det er fandme fedt. Det der gør det så forbandet sjovt er at jeg skater med de samme drenge som jeg gjorde i gamle dage, og at en af disse drenge tilfældigvis har adgang til en skatehal, så vi er en 6-7 stykker om en hel hal. Det gør det lidt sjovere at man ikke skal se på 13-14 årige knægte, der flyver forbi en i halsbrækkende manøvrer, når man selv har problemer med at poppe en simpel ollie.

Hver onsdag går det løs i skatehallen, og sidste onsdag var ingen undtagelse. De sidste par onsdage har jeg slået mine håndled ret kraftigt, men uden at der er sket en reel skade, og hver gang er jeg blevet punket af forskellige mennesker, der har foreslået, ja nærmest krævet, at jeg tog håndledsbeskyttere på. Men sådan noget bruger man jo ikke, for de er for det første ukomfortable ad helvedes til, og for det andet så kommer man jo ikke rigtig til skade, vel! Wrong. Jeg styrtede efter godt 15 minutter i onsdags, og slog mit venstre håndled noget så eftertrykkeligt, men jeg røg op på boardet igen og skatede yderligere i et par timer, selvom min hånd gjorde lidt (måske meget) ondt. Da jeg kom hjem og gik i seng var smerten taget yderligere til, og da jeg vågnede ved 2-tiden om natten, kunne jeg godt mærke at der var noget helt galt, men jeg var jo træt, så jeg forsøgte at sove videre. Kl.9 om morgenen valgte jeg så at tage på Bispebjerg skadestue, hvor jeg endte med at sidde i seks timer, for at få at vide, at jeg havde brækket en knogle i hånden. Gipsen kom på, og nu skal den sidde der i fire uger, hvilket betyder, at jeg ikke kan arbejde fuldtid de næste par uger, for hånden bliver mega-øm af at jeg taster for meget. Så forestil dig lige den smerte jeg er gået igennem for at give dig det her indlæg! Jo, jeg gør sgu’ noget for mine læsere – det svarer vel nærmest til at være krigskorrespondent!