Kategorier
nothingness

Bloggen er i live: The Afterparty

På utallige opfordringer fra kollegerne og andre bloggere, må jeg skride til tastaturet og skrive et meningsløst indlæg, bare for at holde lortet opdateret. Oh well, det er i sagens natur også helt i orden, for det er jo svært at følge med når en person som Hal punker mig, selvom han mellem den 21.oktober og 3.november overhovedet ikke skrev noget på sin blog, det dovne r*vh*l.

Nå, men det er jo ikke fordi der ingenting er sket at bloggen ikke har været opdateret den seneste halvanden uges tid, det er simpelthen fordi jeg har haft så megatravlt med min fest (link slettet), at al tiden gik med indkøb og det vi i fagsproget kalder logistisk planlægning. Øh, eller, det kalder jeg det ihvertfald for at lyde lidt klogere end alle de andre, der bare ville have sagt “få styr på tingene”.

Festen forløb uden de helt store problemer, og herfra skal lyde en kæmpe tak til dem der hjalp mig undervejs med at “få styr på tingene”, såsom de 23kg Chili Con Carne, de 24 kasser øl, de 12 flasker spiritus og 24 flasker vin. Ja, det var en ret våd fest. Derudover var der naturligvis en masse andre indkøb der blev foretaget i den lokale Metro, og bilen var fyldt til bristepunktet. Jeg fik naturligvis en masse gaver (tak!), og jeg tror roligt jeg kan sige at jeg blev glad for hver eneste af dem – ingen byttere her! Nu havde jeg jo godt nok lavet en udførlig ønskeseddel (link slettet), men jeg er faktisk ret dårlig til at modtage gaver og være midtpunkt, så jeg forsøgte at få festen til at handle om alle andre nu havde det godt, og det virkede som om at folk hyggede sig. Det var desuden helt fantastisk at min søster og hendes veninde tog turen fra New York for at være med og at min onkel tog turen fra Manchester – Super duper mange tak for det!

Ved 4.15-tiden gik de sidste gæster (Rapreporteren med den berømte far, you know who you are), og jeg gik i fællesskab med Bust og Morten igang med oprydningen – tak for hjælpen drenge! Morten forsvandt lige pludselig, men han var også blevet selskabeligt overrislet, så det var cool nok. Klokken 7.15 kunne jeg omsider lukke øjnene, men allerede kl.11 var jeg oppe igen, og der var lidt mere oprydning at klare (Tak Smølf), og så skulle søsteren lige køres i lufthavnen. Alt i alt var det en mega-lang og hård weekend, men det var hele sliddet værd.

Hvis der er nogen der har billeder fra festen modtager jeg dem meget gerne!

Imorgen: Flere extensions… Eller måske i overmorgen.. eller..

5 kommentarer til “Bloggen er i live: The Afterparty”

Hej Kim,
Tak for en herlig fest.
Det var bare dejligt at se alle gutterne igen og moede alle de nye dejlige venner.
JEG VIL HJEM:)
Knus, Kat
PS Ogsaa en hilsen fra Dee der bare syntes det var helt fantastisk saa imoedekommende og rare allesammen var. Hun var isaer vil med foedselsdagssangen!!

Hej Kim’B.!
Siger osse tak og jeg har billeder.. ikke så mange, men et par stykker… sender mail. k?

Lukket for kommentarer.