Kategorier
brok nothingness

Nedlagt af virus

closeup af influenza-virus
Ja, her vil de computersagkyndige nok skynde sig at råbe at det er min egen skyld, og at jeg skulle have anskaffet mig både en firewall og noget antivirus-software. Inden det kommer så vidt, vil jeg dog gerne lige slå fast at mine computere har det fint. Det er mig der er blevet ramt.

Jeg var til en ganske hyggelig barnedåb igår, og dagen forløb som sådan nogle plejer, men på et tidspunkt blev jeg ramt af en enorm træthed. Først tænkte jeg at det kunne skyldes min store mangel på søvn – jeg havde trods alt kun fået 9 timer 😉 – men da vi kom hjem fra festlighederne, viste det sig at der måtte ligge noget andet bag. Jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende: det ene øjeblik havde jeg det fint og nød at Viborg smadrede Brøndby 3-1, det næste lå jeg under et tæppe og rystede af kulde, og havde svært ved at glæde mig over FCK‘s opvisning mod FCM. Det var forfærdeligt! Kvalmen trykkede sig på, og jeg var overbevist om at jeg skulle kaste op, men det kom dog ikke så langt.

Resten af aftenen havde jeg det mildest talt elendigt. Jeg frøs og svedte (begge i overdrevet grad), jeg kunne ikke rigtig finde mig til rette, jeg havde ondt i hovedet – og værst af alt: jeg kunne ikke falde i søvn. Idag ser det lidt bedre ud, men da jeg skulle ud efter noget frokost begyndte jeg at kampsvede af en gåtur på 10 minutter. Som regel et sikkert tegn på at influenzaen har sat ind, men det kunne jo selvfølgelig også være alderen der trykker: jeg fylder 30 om præcis en uge.

2 kommentarer til “Nedlagt af virus”

Dette kan jo blive katastrofalt, eller nærmere MEGA katastrofalt, hvis du stadig er syg på din fødselsdag!

Kan du så se at blive rask. Hvis skulle jo nødigt se dig vente helt til jul!

Der mener jeg nu godt man kan muscle up. Det er jo trodsalt 50% man kan gaa glip af.

Blim – om ikke andet – saa tag one for the team!

Lukket for kommentarer.