Kategorier
brok fodbold

Flemming Toft på pension! NU!

Kan du huske Flemming Toft? du ved, ham med den klassiske “Huttelihut”-linje fra EM-finalen i 1992? Der var engang, og det er fandme længe siden, at han var et frisk pust på kommentator-fronten, men nu er han mere som en gang dårlig ånde der blæser dig lige i face!

Her til aften spillede Danmark mod Georgien – en kamp der måske viser sig at være komplet ligegyldig, og aftenens hoved-kommentator var ovennævnte Toft. Danmark er total overlegne, og med en halv times tid igen begynder publikum at råbe efter Flavor of the Month, også kendt som Søren Larsen. Søren Larsen har vist sig at være en yderst effektiv angriber, og Flemming Toft begynder at efterlyse indskiftningen af Schalke 04-angriberen, og da stillingen allerede er 4-1 vælger landstræner Morten Olsen da også at føje Toft og de 27.000+ tilskuere i Parken. Da Søren Larsen har været på banen i et par minutter viser det sig hurtigt at Toft har tænkt længe på et øgenavn til spilleren, og han er kommet på det yderst opfindsomme og geniale “Larsen”. Ihvertfald spilder han ikke en eneste chance for at kalde angriberen ved kun hans efternavn:

Det er Larsens plads i boksen

Så kan folk få en “Larsen” til kaffen

Og så videre og etcetera… Jeg håber fandme bare at resten af medierne ikke adopterer denne idé med blot at kalde Søren Larsen for “Larsen” – det virkede med Laudrup (da der kun var en af dem på landsholdet), det virkede med Schmeichel, det virker med Helveg, men det virker fandme ikke med Larsen!

Medkommentatoren var Jan Mølby, som faktisk er min yndlingskommentator. Mølby er altid fuldstændig ærlig og nøgtern når han får lidt tid imellem Tofts evindelige snakkeri, og jeg elsker at manden tør være kritisk uanset hvem det går ud over. Min favorit Mølby-kommentar stammer fra FA Cup-finalen mellem Manchester United og Millwall i 2004, da han bliver bedt om at beskrive Millwalls indsats:

De har været dårlige

Punktum. Ikke mere at tilføje og ikke noget unødvendigt fyld. De har bare været dårlige.

I øvrigt: “Larsen” scorede to mål iaften.

2 kommentarer til “Flemming Toft på pension! NU!”

Flemming Toft er også den eneste af samtlige kommentatorer der ikke kan udtale navnet “Miguel”. Det er direkte pinligt at høre ham kommentere portugals vm-kampe. Han *VIL* ikke udtale det korrekt.

Hvorfor ikke bare få ham fyret? Idag skriver han et åbent brev til Morten Olsen “på vegne af os allesammen”. Hvad tror han, han er – dronning? Han er en opblæst nar med storhedsvanvid. Pressen skal rapportere, ikke fremprovokere hændelser.

Lukket for kommentarer.