Kategorier
anekdoter brok

En dårlig dag..

Kender I det? Der findes dage som bare er generelt dårlige, og så findes der dage, der kan trække al humør og livsvilje ud af en, så det tager dage at komme sig. Well, idag hører til i sidstnævnte kategori!

Da jeg vågnede igår morges var jeg helt kvæstet, nærmest groggy som hvis jeg havde gået 12 omgange med Tyson – helt naturligt når man tænker på at jeg havde været ude at skate onsdag aften og først kom hjem lidt i 1 om natten. Ikke at tidspunktet er så forfærdelig sent, men man skal jo lige i bad og så har man en masse energi i kroppen, så der går lige lidt inden man sover. I mit tilfælde blev den vel 3.. Anyways, da jeg så mødte på arbejde igår, grinte Mobo bare af mig og sagde at jeg så lidt fraværende ud, hvilket var en mild underdrivelse. Jeg lignede helt sikkert døden fra Lübeck. Men! Der var en positiv ting ved min trætte tilstand: at jeg torsdag aften ville sove som et lille barn. Wrong! Jeg hoppede under dynen ved 23-tiden, slukkede lyset og opdagede at jeg var lysvågen. Ikke bare almindeligt vågen, men den slags vågen, hvor man ved at ethvert forsøg på at sove er nyttesløst. Og hvad bruger man så tiden til? I mit tilfælde valgte jeg at se om jeg kunne falde i søvn til lidt tv-serie, men efter otte afsnit (!) af “Prison Break” kunne jeg godt se at det ikke hjalp…

Mercedes A160
Vækkeuret ringede klokken 6.00, fordi jeg skulle aflevere bilen til mekanikeren kl.7.30. Og det er så her at dagen gik fra at generelt dårlig til at være kolo-enormt latterlig! Bilen har fået den dårlige vane at gå ud, når den kommer langt ned i omdrejninger og værkstedet kørte en hurtig test, som viste at det er motorstyringen den er gal med. “Motorstyringen?” siger du. Ja, spørg sgu’ da ikke mig, jeg har ikke forstand på det pis, men det er trods alt et autoriseret Mercedes-værksted og jeg er naiv nok til at stole på dem. Konsekvensen er ihvertfald, at der skal bestilles en ny motorstyrings-enhed hjem fra det store udland – den skal åbenbart produceres specielt ifht. stelnummeret på bilen – og derfor kan bilen først være klar tirsdag… Det er så ikke dét, der er mit store problem. Problemet er at mekanikeren siger at delen alene koster 8.200 ekskl. moms, og så kommer der lige arbejdsløn oveni. AV! Til gengæld var han flink nok til at ønske mig god weekend! Ja tak, kammerat, det luner sgu’ også virkelig meget lige nu!

Så lad dette være en advarsel: lad være med at pisse mig af idag, for jeg er træt og jeg er sur. En eksplosiv kombination, der kan ende med katastrofale konsekvenser! Med andre ord: Lunten er kort!

En kommentar til “En dårlig dag..”

Lur mig om du ikke kan spare nogle penge her. På min gamle Ciao skulle den bare lige fifles lidt, så strålespidsen gav lidt mere luft i tomgang. Jeg er sikker på, at det samme er gældende for din fir’hjuler!
Du siger bare til, så kan vi også smide lidt ekstra krom på svinet.

Lukket for kommentarer.