Live Bookmarks

Live Bookmarks er en af de fedeste funktioner der er i Firefox-browseren, hvis du spørger mig.Jeg har en 60-70 feeds oprettet som bookmarks, og hver dag starter jeg med lige at løbe dem igennem for at se om der skulle være noget nyt – nogle bliver tjekket flere gange dagligt, alt efter hvilken kategori de er i. Jeg har dem oprettet i fire primære foldere, nemlig Blogs, Arbejde, Nyheder og Hiphop.

Mit problem er at jeg er afhængig af de her små møg-feeds! Hvis jeg kommer ud til en fremmed computer har jeg ganske simpelt svært ved at tjekke op på min daglige læsning, for jeg kan da ikke huske url’en på dem allesammen! Nogen ville måske så argumentere for at de ikke er så vigtige, og det kan de da have ret i, men jeg har heller ikke prioriteret dem på den måde – det er bare god læsning og lidt let underholdning, som egentlig godt kan undværes. Jeg har bare ikke lyst til at undvære de små blog-indlæg, de daglige fodbold-nyheder osv…

En anden uheldig ting er når folks websites eller feeds går offline, så bliver jeg helt bekymret! F.eks. følger jeg med på en blog, der hedder Kammeret, som bliver skrevet af en dansker ved navn Rasmus Rasmussen. Rasmus er en lettere tech-mindet fotograf, podcaster, forfatter mm., som bor i Seattle. Nu har Rasmus’ feed og site været nede i flere dage, og jeg kan ikke undgå at blive lidt bekymret: er der mon sket ham noget eller er det bare et teknisk glitch?

Det er dog ikke kun tekniske glitches, der kan gøre mig bekymret. Tag nu Douglas Bowman, som er en utrolig dygtig designer, der ved meget om webudvikling og har lavet nogle fantastiske ting. Han har ikke opdateret sin hjemmeside i lidt over tre måneder, hvilket er meget usædvanligt for ham. Hvor er Douglas blevet af?

Hmmm, måske skulle jeg bare slette alle mine Live Bookmarks og tage en kold tyrker?

3 meninger om “Live Bookmarks”

  1. Hey,

    Jeg bruger selv bloglines.com til mine feeds super fedt site der holder styr på det hele.

    Godt og se du også er gået over til WordPress, det er sgu cool i forhold til alt andet jeg har prøvet.

    cya

  2. Rasmus her! Jeg er stadig i live (tak for omtanken). Kammeret har været (og er) nede af så tåbelig en grund, som at jeg kom til at bruge de penge, jeg skulle have betalt mit webhotel med, til noget andet. Så indtil min forsinkede betaling går igennem, er sitet lagt ned. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *