Kategorier
fodbold nothingness

En dejlig weekend

Weekenden startede ikke alt for godt, da jeg skulle hjem fra arbejde fredag eftermiddag – som det nok er de fleste bekendt, så har vinteren indfundet sig, og i fredags resulterede det i at bilen var total overiset. Normalt ikke noget der kan gå mig på, men isen var i det her tilfælde 2-3mm tyk, og det betød at jeg skulle stå i ca.10-15min. og nærmest hakke isen af bilen, før jeg kunne sætte mig ind i den, og køre hjem.

Det blev ikke til mere end 5 minutter hjemme, da jeg skulle ned til min mor i Haslev og spise, så ind i bilen igen og ellers ud på de sne- og isklædte veje. Turen, der normalt tager tre kvarters tid, tog denne fredag aften godt og vel to timer… Ikke just en optimal start på weekenden, men vejret kan man ikke stille noget op mod, og derfor gik det mig ikke rigtig på.

Lørdag var jeg til Janus‘ fødselsdag på Blomsten på Istedgade, og sjældent har jeg oplevet noget så lokalt! En bodega i ordets originale forstand: gamle brune møbler og grønne lamper. Klientellet var da også af den type, som man nærmest tror bor på værtshuset, men efter et par timer kom der flere og flere unge for at hjælpe med at fejre fødselsdagen, og ved midnatstid var stedet helt ryddet for de lokale “indbyggere”! God fest, omend der var så tilrøget at jeg måtte gå ved 2-tiden, for jeg kunne knap nok trække vejret.. På vej hjem brugte jeg så lige et kvarters tid på at få bilen ud fra en parkeringsplads, idet den sad fuldstændig fast i en blanding af sne og is. Jeg var tæt på at stige ud og praje en taxi, men stædigheden vandt, og jeg kom da også hjem i bilen 🙂 Igen: vejret kan man ikke gøre noget ved, så ingen grund til at tage det så tungt.

Søndag var dedikeret til fodbold. Først skulle Ståle Solbakken debutere som FCK-træner mod Schalke04, som skulle bruge kampen som sidste forberedelse inden den tyske bundesliga går igang. Schalke ligger pt. nr.4 i en af de store europæiske ligaer, men det var ikke til at se, for FCK spillede faktisk lige op med tyskerne, selvom der blev givet spilletid til flere af de unge spillere og de to nyindkøb var begge ude. Jeg har været meget skeptisk overfor ansættelsen af Ståle som træner for FC, men hvis denne kamp er et signal om hvad vi kan forvente, så skal ledelsen ikke høre et ondt ord herfra!

Gary Neville jubler mod LiverpoolEndelig sidst på dagen tog United imod arvefjenden Liverpool, og eftersom jeg ikke kan se Canal+, måtte jeg følge scoren på hhv. internettet og mobilen – det lignede længe en 0-0’er, og hvis jeg skal være helt ærlig ville det vel også være et ok resultat eftersom Liverpool er utroligt stærkt kørende for tiden og United i sidste weekend tabte til bysbørnene fra City. Men! Af alle personer dukker Rio Ferdinand op og header bolden ind i det 90.’ende minut, hvilket naturligvis satte et stort smil på mit ansigt! Efterfølgende har der været lidt brok over at Uniteds anfører, Gary Neville (aka G-Nev), jublede ekstraordinært meget – det virker måske lidt overdrevet, men hvorfor fanden skal det være forbudt for spillere at vise følelser? Chelseas Arjen Robben blev vist ud i sidste uge for at juble for meget, men ville fodbold ikke være røv-sygt, hvis spillerne ikke må vise følelser?

Alt i alt en god weekend hvis du spørger mig!