Kategorier
nothingness

God weekend

Jeg ved ikke hvor mange af jer, der har hørt om Chatrouletten? Konceptet er simpelt nok: man tænder for sit webcam og bliver parret med en tilfældig person ude i verden, der også har et webcam, og så kan man chatte med vedkommende. Hvis man ikke synes om den person man bliver sat sammen med, så trykker man bare på “Next“, og så får man en ny at snakke med.

Som alt andet på internettet, så bliver det brugt til mange mærkelige formål, herunder også blottere, og man skal være mere end almindeligt heldig (eller uheldig, hvis man er til sådan noget), hvis man undgår at støde på en nøgen penis, men så kan man jo bare hoppe videre.

Heldigvis er der nogen, der har fundet ud af at bruge chatrouletten kreativt, og en af disse personer er den amerikanske musiker Ben Folds, som under en koncert valgte at improvisere og synge sange om de folk, han tilfældigt “stødte ind” i under koncerten. Det er ganske enkelt genialt lavet, og mine ord kan ikke beskrive det, så her er videoen:

Det er da lige til at sidde og smile over, er det ikke? Jeg kom ihvertfald i lidt bedre humør af det, så her er ønsket om en god weekend til jer alle!

En kommentar til “God weekend”

Lukket for kommentarer.